- 2,225
- 1,233
- 113
2 sini at bana hahaha4 dal var bende daha 2 saat götürür beni kral sigara 😀😀
2 sini at bana hahaha4 dal var bende daha 2 saat götürür beni kral sigara 😀😀
Bu gelen kupon borcun 1000 de 1 ri bile değil hahahaHADİ DAĞITIM
Canın sağolsun başkanım hepsini al birşey olmaz Allah büyük sabah borç bulurum bir arkadastan rica ederim en kötü ne durumlara düşürdü bizi bu illet hâlâ bırakamıyoruz2 sini at bana hahaha
Ben sana bı akıl vereyimmi dost bian önce borclan bı arabamı alırsın başka birşeymi yaparsın kredi sicili düzgün olan adam daha çok risklidir bana göreValla birdaha ne kredi çekerim nede kredi kartından oynarım toplam 700k kredi kartları vardı diğerlerini kap attırdım bi akbank kaldı 200k lık onunda borcunu ödeyip kapattirmalı yoksa sicili bozacaz
Eyv dost demen yeterliCanın sağolsun başkanım hepsini al birşey olmaz Allah büyük sabah borç bulurum bir arkadastan rica ederim en kötü ne durumlara düşürdü bizi bu illet hâlâ bırakamıyoruz
Bakalım artık dost tavsiyen için tsklerBen sana bı akıl vereyimmi dost bian önce borclan bı arabamı alırsın başka birşeymi yaparsın kredi sicili düzgün olan adam daha çok risklidir bana göre
Tebrikler kardes60k kredi çektiydik onunda 9k 9k tutturduğumdia 2 taksidini ödedimde kaldı 7 taksiti oda aralıkta başlayacak ozaman kadar bişeyler yapmak lazım
Tşkler dostTebrikler kardes
Tebrikler dost@Shellac won modum bu
Eyv modumTebrikler dost