- 4,544
- 4,465
- 113
Herkesin muhakkak yaşadığı birşeyi dün yaşadım 1k yükleme yaptım 40 k bakiye oldu bugün -10 zarara girdik
Ne zaman akıllancaz arkadaşlar
Bu işler böyle durmasını bilemeyen ve hırsına yenik düşen bi toplumuz umarım o - 10kyı kurtarmak için tekrar borca girmezsin yoksa daha beter olursunHerkesin muhakkak yaşadığı birşeyi dün yaşadım 1k yükleme yaptım 40 k bakiye oldu bugün -10 zarara girdik
Slotu bırakıncaHerkesin muhakkak yaşadığı birşeyi dün yaşadım 1k yükleme yaptım 40 k bakiye oldu bugün -10 zarara girdik
güzel kardeşim zaten çekiyorsun parayi sonuçta geri veriyorsun dimi benim anlatmak istediğim o para eline geçtimi hemen birşeyler almak lazım nsail olsa pıc oluyor para sonraBirde bu çıktı millet rezil oluşuna konu açıyor.🤣 40 bin yapmış çeksene ne istiyorsun milyon mu yapacaksın
slot vermişti sweet1000 ama çok tehlikeli kesinlikle tavsiye etmiyorumSlotu bırakınca
Mentaliteni değiştirmedikten sonra hiçbir anlamı yok. Altın alsan 1 hafta sonra sabah 7de kuyumcunun önünde açılmasını beklerken bulursun kendini. Telefon alsan satarsın ölü fiyatına, uyduruktan dönen 2 şekerin sana para kazandirmayacagini öğrendiğin gün biter derdin. Kazanıp bir şeyler alırım diye düşünüyorsan başarılar.güzel kardeşim zaten çekiyorsun parayi sonuçta geri veriyorsun dimi benim anlatmak istediğim o para eline geçtimi hemen birşeyler almak lazım nsail olsa pıc oluyor para sonra
Gözümüz doydugundaHerkesin muhakkak yaşadığı birşeyi dün yaşadım 1k yükleme yaptım 40 k bakiye oldu bugün -10 zarara girdik
Reis öyle de olmuyor ki ben betmarinodan büyük jackpot düşürdüm egt de 1m kayıp bonusunda gelmişti 110k ödediler 5 gün sürmedi o parayı geri verdim kumar parasını anlık kullanacan ihtiyaç gerektiren bir şeye yoksa direkt geri veriyorsunKral kazandığın parayı çekip cebine koyacaksın öbür türlü sonuç hep böyle olur.
Cebine koy dememdeki maksat zaten o kanka hiç biseye ihtiyacın yoksa gidip en kal markadan kendine alışveriş yapcan denedim mutlu ediyo 😁Reis öyle de olmuyor ki ben betmarinodan büyük jackpot düşürdüm egt de 1m kayıp bonusunda gelmişti 110k ödediler 5 gün sürmedi o parayı geri verdim kumar parasını anlık kullanacan ihtiyaç gerektiren bir şeye yoksa direkt geri veriyorsun
6 gün önce cebimde 37 k vardı şuan Akbank -4 binHerkesin muhakkak yaşadığı birşeyi dün yaşadım 1k yükleme yaptım 40 k bakiye oldu bugün -10 zarara girdik
Şeytan ve kayip psikolojisi nabizdan girdiğinde çabuk satilamiyacak sadece taşınmaz olanlar altın dolar vs farketmiyor irade meselesi ama oda o anki psikoloji ile olmuyorTek yöntemi çabuk satamayacaginiz birşeyler almak benden size tavsiye