- 3,775
- 1,014
- 113
Aynen adamın dibi dibiKardesim kazanirsak kana 100 aticam.kazanc iyi olursa daha fazla aticam.burda olmani isterim.bana gore forumdaki en kral 5 adamdan 1i sensin
Aynen adamın dibi dibiKardesim kazanirsak kana 100 aticam.kazanc iyi olursa daha fazla aticam.burda olmani isterim.bana gore forumdaki en kral 5 adamdan 1i sensin
1.5 lira işte kardeş payı3 lira cikti mk nesini verim la
Dur kanka ben verem bir maç laKasa 736 236ya bi basket alayim
tskler kardesim iyi dikenlerin için inşallah kazanırsın bol şanslarKardesim kazanirsak kana 100 aticam.kazanc iyi olursa daha fazla aticam.burda olmani isterim.bana gore forumdaki en kral 5 adamdan 1i sensin
Nasip bakalim.bu sitede sansim var.betasus ugursuz geliyo bana 10 kez 100 ve uzeri yatirim yaptim hic cekemedim kupon bile tutmuyotskler kardesim iyi dikenlerin için inşallah kazanırsın bol şanslar
bol şansVazgectim bunu aldim.gelirse 250de mac sonu 1.5 alt alicam
Bol şansVazgectim bunu aldim.gelirse 250de mac sonu 1.5 alt alicam
Tskrlerbol şans
Tskrler umutBol şans
Oynasigin site cok tehlikeli haberin olsunVazgectim bunu aldim.gelirse 250de mac sonu 1.5 alt alicam
Kanka bu para yolda kardssimle yururken buldugum 100 lira ile oldu.son 6-7 ay icinde 4 kez yerde para buldum ilk basta 50 sonra 10 bi kere daha 10 dunde 100 buldum.kardesim gormedi bn gordum aldim gicir gicirdi parabol şans
Kanka ben dusurdum onu yaKanka bu para yolda kardssimle yururken buldugum 100 lira ile oldu.son 6-7 ay icinde 4 kez yerde para buldum ilk basta 50 sonra 10 bi kere daha 10 dunde 100 buldum.kardesim gormedi bn gordum aldim gicir gicirdi para
Allah tarafından secilmissin senKanka bu para yolda kardssimle yururken buldugum 100 lira ile oldu.son 6-7 ay icinde 4 kez yerde para buldum ilk basta 50 sonra 10 bi kere daha 10 dunde 100 buldum.kardesim gormedi bn gordum aldim gicir gicirdi para
Oncelı bana yani sureklı sureklı etkınlık yapıp dagıtan sonra kaybeden 0a dusen benArkadaşlar DAHA ONCE HİC ETKİNLİK YAPMAYAN + 6 aydan yeni üyeler 1 k'dan az msji olanlar katilamazlar.hedefe ulasirsak 5 kisiye 25.bu 5 kisinin bir kismi cekilisle belirlenicek bi kismini ben secebilirim surekli surekli etkinlik yapan ve ihtiyaci olan arkadas aramizda olirsa oncelik onlara verilebilir.kazanca gore odul 10 kisiye 30 a kdr degisebilir.bu aralara pek sans yok betasusda son 10 kupon lose.belki bugun olir sansimiz bol olsun.