- 2,898
- 800
- 113
Atamadi
Tekli de 1.60 kombine de her maç en en az 1.60 çeviremeyen nesinede reale 1.05 oran oynasın.tekli 1.60 veya kombine de toplam oran 1.60 ?
en genel hatlarıyla anlatmışsınız çok teşekkürler.Bir sitenin çekiciliğinde öncelikle siteye ilk girişteki arayüzün hoş durması geliyor daha sonra hoşumuza gittiyse bonuslar kısmına bakmamız lazım daha sonra yatırım çekim yöntemlerinin fazla olması ve hatrı sayılır şekilde sitenin isminin duyulması lazım benden bu kadar
konuyu saptırmış olduk ben iyi niyetle açmıştım hem muhabbet olsun hem görüş almak adına olay freebete döndü neyse benden yana sıkıntı değil fakat konuyu görüp okuyacak kişiler o kadar okumaz geçer gider yazmadan görüşelim her zaman sorun değil dediğim gibi numaramı iletirim rahat ulaşırız birbirimize, bende maçı izlemek için dışardaydım gece geç saatte girebildim forumaSurda binmuhabbet konusu vardi farkli tipte adamlar geliyo her zamanki aliskanligi ile maydonoz oluyo konuylada alakali degil adam guzel bisey yapmaya calisiyo ama farkli tipteki adamlar geliyo konuyu saptiriyo yok cekim paylasimi yok kupon asanlar konuyu acan adama ayip oluyo suc gerci onlarda degil onun gibi adamlari uyarmiyip engellemeyip bu gibi davranislarini sergilemesine neden olan ve davam etmesini saglayan @Shellac @Scorfield @Daimon @Başkan yonetimde sanki cekim paylasim alani yok sanki kupon paylasma alani yok baskasinin konusunda ne isiniz var kardeşim @Markobet Destek Kardesim bu tarz adamlar yuzunden ben ozur dilerim senden ozelden gorusuruz ara ara Kardesim umarim guzel konusma olur dun erken uyumusum cevap veremedim ozelden kimse gelip salca olamaz kupon asamaz konuyu saptiramaz...
gayet makul söylediniz bence deTekli de 1.60 kombine de her maç en en az 1.60 çeviremeyen nesinede reale 1.05 oran oynasın.
Dünyada var olan tek gerçeği ilettiniz, teşekkürlerHer şey para dostum
Karaktersizlikte on numara ya bonus aldı 100 hesabı var sitenin bildiğin içinden gçmiş bide çekim yapmamda sorın var mı diyo dlaksfkjdsgkj allahım çıldırcam korona lütfen şu şahısı bulE şimdi ben 200₺ kazanç sagladım diyelim çekim yapamam galiba bu durumda. dogru mu? @Markobet Destek
insanları çok çok kırmıyoruz hocam, olabildiğince yardımcı olmak isteriz anlayanaKaraktersizlikte on numara ya bonus aldı 100 hesabı var sitenin bildiğin içinden gçmiş bide çekim yapmamda sorın var mı diyo dlaksfkjdsgkj allahım çıldırcam korona lütfen şu şahısı bul
hahah katılıyorum ilk sırada para ikinci senin cümlede yazıyorhersey para . para olmayinca karı kocasina yakĺaşmiyo.parası olmayinca devlet vatandaşınķ adam yerine koymuyo
Alırım bı Bonus o zamaninsanları çok çok kırmıyoruz hocam, olabildiğince yardımcı olmak isteriz anlayana