- 1,590
- 815
- 113
Slotta taktik yok benim görüşümYüz TL lik paylaşım yapanlara kapak olsun Teşekkürler betbigo 400 tlyle 3900 TL aldım gatesten aslında bir yolunu buldum slotta o şekil bana verdi
Slotta taktik yok benim görüşümYüz TL lik paylaşım yapanlara kapak olsun Teşekkürler betbigo 400 tlyle 3900 TL aldım gatesten aslında bir yolunu buldum slotta o şekil bana verdi
Neymus yöntemiO yolu tahmin ediyorum ama ben de söylemem, bir kaç kez denedim işe yaradı ama sonra olmadi, bu yöntem bonanzada da da işe yarıyor ama devamli olmuyor
Ne bu yöntem hocamO yolu tahmin ediyorum ama ben de söylemem, bir kaç kez denedim işe yaradı ama sonra olmadi, bu yöntem bonanzada da da işe yarıyor ama devamli olmuyor
merdiven taktiği işte bende asansör taktigini cıkarıcam yakındaO yolu tahmin ediyorum ama ben de söylemem, bir kaç kez denedim işe yaradı ama sonra olmadi, bu yöntem bonanzada da da işe yarıyor ama devamli olmuyor
Merdiven taktiği nemerdiven taktiği işte bende asansör taktigini cıkarıcam yakında
Aynısını grand yaptı 3 ay bonus vermediler bende hiç yatırım yapmicam dedim 1 ay sonra falan kendileri aradı özür diledi hesabımaArkadaşlar bu siteler dalga mi geçiyor. Neden kayıp bonus vermiyorlar
Merdiveni bilgisayarın yada telefonun karşısına koyuyorsun bir iki basamak çıkıyorsun öyle oynuyorsun kanka duymadın mi daha onceMerdiven taktiği ne
Normal bi soru sordum neden dalga geçiyorsun evet duymadım sorun ne?Aynısını grand yaptı 3 ay bonus vermediler bende hiç yatırım yapmicam dedim 1 ay sonra falan kendileri aradı özür diledi hesabıma
Merdiveni bilgisayarın yada telefonun karşısına koyuyorsun bir iki basamak çıkıyorsun öyle oynuyorsun kanka duymadın mi daha once
1 liradan 10 spin alıyosun gelmezse 2 lira yapıyosun gelmezse 3 liraNormal bi soru sordum neden dalga geçiyorsun evet duymadım sorun ne?
Teşekkür ederim1 liradan 10 spin alıyosun gelmezse 2 lira yapıyosun gelmezse 3 lira
Kahpe analı canlı destek o yüzden dün 9 dan beri bağlanmaya çalışıyormtalebiniz ajan tarafindan red edildi diyor
Sayfa refresh yap bağlan direk kaldın sıradan devam ediyortalebiniz ajan tarafindan red edildi diyor