Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sözleşmeli Er Temini

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,597
815
113
Ne piskopat komutanlar var kanka AHH bir görsen kafayı yersin ben haberciydim uzman bile bana birşey diyemezdi telefon cepte gezerdim komutan gibiydim bölüm komutanı bin başı evine gidip çay kek yer içerdim bilgisayar tamirleri bendeydi yani sen daha görmemişim demekki zamanla hak verirsin
Kral askerliği yaptım ben

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Hayat böyle işte. Kimisi keşke askerde kalsaydım diyor, askerdeki adam da bir an önce bitsin diye gün sayıyor. Alt seviye insan için her yer aynı...

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
Hayat böyle işte. Kimisi keşke askerde kalsaydım diyor, askerdeki adam da bir an önce bitsin diye gün sayıyor. Alt seviye insan için her yer aynı...
Alt seviye olmak kişinin kendi tercihi hocam. Kast sistemi yok, dikey hareketlilik var. İsteyen altta da kalır, üstte de. Asıl mesele risk alabilmekte. Yatırım yapmaya korkarsan, kalıp yargılardan sıyrılmazsan alt seviye hayata mahkumsun.

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Hayırlısı olsun kardeşim, bu hayatta genel olarak rahat mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşayabilmek için öncelikle sağlığın daha sonrasında paran olacak, aksini iddia edenin de babası zengindir. Askerden herkes nefret eder ama ben hayatımın en güzel 15 ayı askerde geçirdiğim zamandır. Belli bir zaman zorluk çekmeli insan sonrası iyi olacaksa değer ve bu işte öyle bir iş hem vatanın için hizmet eder hem kimsenin kazanamayacağı paralar kazanırsın. Zorluk çekmeden asla rahat edilmiyor inşallah olumlu olur Samsun lu kardeşim.

Oduncu55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
495
374
63
Hayırlısı olsun kardeşim, bu hayatta genel olarak rahat mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşayabilmek için öncelikle sağlığın daha sonrasında paran olacak, aksini iddia edenin de babası zengindir. Askerden herkes nefret eder ama ben hayatımın en güzel 15 ayı askerde geçirdiğim zamandır. Belli bir zaman zorluk çekmeli insan sonrası iyi olacaksa değer ve bu işte öyle bir iş hem vatanın için hizmet eder hem kimsenin kazanamayacağı paralar kazanırsın. Zorluk çekmeden asla rahat edilmiyor inşallah olumlu olur Samsun lu kardeşim.
Üstad sana nasıl desem bilmiyorum artık etrafımdakilere zarar vermeye başladım arkadaşım kalmadı desem yeridir borçtan felan değil ha sırf iddaa oynayıp mutsuz mutsuz gezdiğim için artık benim başka çarem kalmadı mecburum birazda

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,850
5,880
113
askerde ciddi ciddi erlik yapmak isteyen adam bitmiş adamdır dört tarafı borçla doludur kaçacak yer arıyordur askerde mutluyum diyen palavra sıkıyor bence bildiğiniz bok temizliyorsunuz böyle komedi olabilir mi her yerden emir geliyor düşünün bir kast sistemi var ve siz en altında yer alıyorsunuz bu sistemin bundan kötü bir şey olabilir mi az mantıklı olun borç harç ödenir elinizde ki en değerli şey zamandır orda sizden zaman dahil her şeyinizi alacaklar değmez dışarıda hem özgürsünüz hemde istemediğiniz kadar zamana sahipsiniz yazık.

Oduncu55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
495
374
63
askerde ciddi ciddi erlik yapmak isteyen adam bitmiş adamdır dört tarafı borçla doludur kaçacak yer arıyordur askerde mutluyum diyen palavra sıkıyor bence bildiğiniz bok temizliyorsunuz böyle komedi olabilir mi her yerden emir geliyor düşünün bir kast sistemi var ve siz en altında yer alıyorsunuz bu sistemin bundan kötü bir şey olabilir mi az mantıklı olun borç harç ödenir elinizde ki en değerli şey zamandır orda sizden zaman dahil her şeyinizi alacaklar değmez dışarıda hem özgürsünüz hemde istemediğiniz kadar zamana sahipsiniz yazık.
Üstad benimki öyle değil benimki yanlızlık

Oduncu55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
495
374
63
git evlen arkadaşım git doğayla bütünleş git hayvan yetiştiriciliği yap yalnızlık önce zihinde çözülür
Üstad bende çok hayatıma birini alıp evlenmek istiyorum ama yaşım 24 saçlarım bembeyaz oldu mutluluk desen yok ben daha kendimi mutlu edemiyorum evlendiğin zaman eşimi nasıl mutlu edecdm

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Üstad bende çok hayatıma birini alıp evlenmek istiyorum ama yaşım 24 saçlarım bembeyaz oldu mutluluk desen yok ben daha kendimi mutlu edemiyorum evlendiğin zaman eşimi nasıl mutlu edecdm
Kardesim sen kimseye aldırma devam et yolunda kimse başkasının ne yaşadığını çektiğini bilemez adam doğaya çık hayvan besle diyor ya tövbe