- 1,118
- 257
- 83
oh tamam ödediler turbo havale ile D enayyyii parası
Multi nasıl dostArkadaşlar havale ile iki kez çektim multi açıp ve ödüyor yani fakat şartları değiştirmişler 15 kat değil 20 kat çevrim istiyorlar artık ama.benim ödemeler 5 dakika içinde geldi hep
Dun cekim yaptim aninda gonderdilerÖdeme yapmıyor arkadaşlar dün saat 13 Ten beri 400 TL ödeyemediler
Telegramdan takip ettiğine dair foto atar mısın ?Dun cekim yaptim aninda gonderdiler
Farklı bağlantı ve yakınına ait uyeliklerMulti nasıl dost
ZekasizPiabella Işık Hızında
Ademcan79
Ödeme yapmıyor 20 katı çevirdim 3 kere reddedildi sonra bakiyeyi sildi çoklu üyelik dedi uğraşmayın emeğinize yazıkDaha önce paylaşılmış görmedim
Son 1 TL kaldı cevrime diyelim bakiye 5000almayın o cocukları 3500 çevrim yaptım kasa 1400 ken 400 düşürdüler çevrim bittiği için çekim verdim 1000 tl daha çevrim yapacaksınız diyorlar silinen 1000 tl yi yükleyin ozaman diyorum cevap veremiyor onun bunun çocukları
Yukarda yazdım ya..400 TL olucna 1000 TL oynucaksiniz diye.Çekimi iptal ettiler ödeme yapmadılar çevrim bitti halde kasayi 400 TL sabitleyip 1000 TL daha çevrim istediler site sahtekâr
Havale odemiyor payfix 3dkka2 gündür ödeme yapmıyor bu site multilere nasıl ödeme yapmi çok merak ediyorum