- 320
- 209
- 43
Payfix ile çekim durdurulmuş arkadaşlar banka ile verin
Benim anlamadığım spor da ne kadar yaparsam çekim talebi verebilirimPayfix ile çekim durdurulmuş arkadaşlar banka ile verin
Bakiyen toplamda 3000 olacak artı bonus parasiBenim anlamadığım spor da ne kadar yaparsam çekim talebi verebilirim
Payfixle sabahtandir ödeme yapıyorlar para bitti herhalde bankaya gecmislerPayfix le odemiyorlar şuan havale ile geldi benim payfixle iptal etmişlerdi ilk
Ben canlıya yazdım şuan bu yöntemle çekim yapamam anlayışla karşıladılar ve anında payfixle çekim geldi denmeden 400 payfix çekim yapıp 100 yatırdım 1200 3kere iptal oldu banka havalesi dendi ben çekimi yatirimimi payfix ile yaptım beni zor durumda bırakmayın dedim anında payfixle geldiPayfix ile çekim durdurulmuş arkadaşlar banka ile verin
Benim cevrim bitti ama bskiye 0Ben canlıya yazdım şuan bu yöntemle çekim yapamam anlayışla karşıladılar ve anında payfixle çekim geldi denmeden 400 payfix çekim yapıp 100 yatırdım 1200 3kere iptal oldu banka havalesi dendi ben çekimi yatirimimi payfix ile yaptım beni zor durumda bırakmayın dedim anında payfixle geldi
Ustele devlet tarafından sıkıntı var de yarın yatırımlarda çekimlerde payfixi kullanamiyacaksak olmaz bu iş dePapara ile ödüyor mu payfixi red etti manyaklar
Knk promosyonlar gir orda aktif et oto ekleniyorAbi saka mi yaaa canli destek yok deneme bonusu verilmiyor baglanacak kimse yok canli Destege basiyorum Ana sayfaya atiyor
kacıncı multi knkaAbi saka mi yaaa canli destek yok deneme bonusu verilmiyor baglanacak kimse yok canli Destege basiyorum Ana sayfaya atiyor