- 44
- 11
- 8
ödemez bura bende bekliyorum deneme kazancı 500 tl talep verdim 5 saattir tık yoknamussuz canlı destek aktif bir hesabınız bulunmuyor hangi linkten giriş yaptınız diye saçma sapan şeyler soruyor
ödemez bura bende bekliyorum deneme kazancı 500 tl talep verdim 5 saattir tık yoknamussuz canlı destek aktif bir hesabınız bulunmuyor hangi linkten giriş yaptınız diye saçma sapan şeyler soruyor
site elemanı olabilir onlarbide benim 3500 anasını satayım, çekim yaptım diyenler olmuş önceki mesajlarda onlara aldanıp oynadım ya
denemeden max 500 tl çekiliyor sen nasıl 3500 talep verdin iptal etmeleri lazımhay anasını ya şimdi benim 3500 liram çöp mü oldu canlıdan cevap almak işkence ya
hacı bakiyen ile yatırım yaptıktan sonra oyun oynayabiliyorsun, ben yatırım yapip oynamaya devam ettim promosyon açıklamasında da yazıyordenemeden max 500 tl çekiliyor sen nasıl 3500 talep verdin iptal etmeleri lazım
anladım dostum umarım ödemeleri alırız pek umudum yok benim ama bakalım..hacı bakiyen ile yatırım yaptıktan sonra oyun oynayabiliyorsun, ben yatırım yapip oynamaya devam ettim promosyon açıklamasında da yazıyor
siteyi üç beş çapulcu yönetiyor ne beklersinkibu canlı destek şaka mı ya? sağol diyor , param ne zaman yatacak diyorum bilmiyorum finans birimi bilir diyor, hesabım bulundu mu diyorum bakılıyo şuanda bende bilmiyorum diyor ulan nerelere para yatırıyoz oynuyoz
benim 500 geldi knkhesabımı bulmuşlar şimdi, dedim nasıl ya hangi taşın altından çıktı acaba??
neyse 4 saat içinde yatar herhalde dedi bide herhalde diyor ya,
yok almaAlmak istemiyorum var mı itirazı olan
Tesekkurleryok alma
hacı benim hala tık yok sence yatar mı?benim 500 geldi knk
Benim 250 yi bile 5 saat oldu gönderemedi ödemez bunlarhacı benim hala tık yok sence yatar mı?
Sence odermi böyle konuşan canlı desteği olan bir sitehacı benim hala tık yok sence yatar mı?
canlı desteği sürekli darladım şikayet açarım diye tehdit ettim ödediler vallahacı benim hala tık yok sence yatar mı?
Desteğe nasıl baglandin bot isleminizi kontrol ediyorum diyip duruyor süreklicanlı desteği sürekli darladım şikayet açarım diye tehdit ettim ödediler valla
bağlanmıyor yaklaşık 3-4 saattir bağlanınca da bi halta yaradıgı yok zatenDesteğe nasıl baglandin bot isleminizi kontrol ediyorum diyip duruyor sürekli
Ödemez bunlar hala tık yokbağlanmıyor yaklaşık 3-4 saattir bağlanınca da bi halta yaradıgı yok zaten