- 1,048
- 99
- 48
çekim paylaşma bu forumun bir parçası.niye gerildin bak geç.Burası çekim paylaşma forumu mu? Aenin butun konularin çekim paylaşma konusu acaba nispet falan mi yapiyorsun birilerine?
seni geren nedir dostum adam mutlulugunu paylaşmıs sende böyle sanslı olup kazan sen de atBurası çekim paylaşma forumu mu? Aenin butun konularin çekim paylaşma konusu acaba nispet falan mi yapiyorsun birilerine?
bonuslarda şansım iyi gerçekten.nakit yatırımlarda böyle olmuyor. bonusları daha rahat oynuyorum ondan galibaşansının daim olması dileğiyle bu aralar baya iyi gidiyosun
ramazan ayı çok bereketli oldu. maşallahşans meleği mi buldun naptın
Aynen maşAllah haram yağıyor..ramazan ayı çok bereketli oldu. maşallah
maşallah diyelim nazar değmesin iyi gidiyosun kardeşim kazancın bol olsun böyle hepbonus harika bonus.çevrimide yokmuş ana para çevrımı sadece.çevirdim çektim bendeEkli dosyayı görüntüle 29104 Ekli dosyayı görüntüle 29105 Ekli dosyayı görüntüle 29106
eyvallahmaşallah diyelim nazar değmesin iyi gidiyosun kardeşim kazancın bol olsun böyle hep
Yaşamak bize haramAynen maşAllah haram yağıyor..
Grbets var ama 5 TL gelir ayrıca %10 cevrimsiz nakitbeyler 50tl yatırıma çark kodu ver site varmı betasus ve holıgan harıc ?
Hemşerim slmUsta sana akıyo bugün kazancın daim olsun