- 4,991
- 15,779
- 113
Bence mantıksız 1024 lira çok ve zor maçlar var bence 24 liraya 48 tane kupon yap şansını dene tek geçtiğin maçlar bile riskliBeyler sizce şöyle bir toto kuponuna 1024 tl oynamak mantıklımı. 10 tane şifte şans 4 tane kazanır girip sonuçları beklemek. Fikirlerinizi merak ettim.Ekli dosyayı görüntüle 56218
doğru söylüyorsunBence mantıksız 1024 lira çok ve zor maçlar var bence 24 liraya 48 tane kupon yap şansını dene tek geçtiğin maçlar bile riskli
Bencede fener maci haric diger maclar 3 sonucada acik benceo zaman bu hafta hiç girmeye gerek yok yüklü miktar
Bir GS li olarak üzülerek katılıyorum ama Bsehir Sivas arsenal alır gibiBencede fener maci haric diger maclar 3 sonucada acik bence
işte kanka gibi si var Fener maçıda 2 ihtimalli berabere bitecek gibime geliyor benim deBir GS li olarak üzülerek katılıyorum ama Bsehir Sivas arsenal alır gibi
Bence sakin oynamaBeyler sizce şöyle bir toto kuponuna 1024 tl oynamak mantıklımı. 10 tane şifte şans 4 tane kazanır girip sonuçları beklemek. Fikirlerinizi merak ettim.Ekli dosyayı görüntüle 56218