Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sporcu Yada Tıpçılar İçeri Lütfen

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
yav otururken dizimi havaya kaldırarak düzleştirdim çıtır diye diz kapağımdan ses geldi. ciddi bişey değil kireçlenme sesi gibi, bişey takılıyor gibi çıtırt çıtırt diye ses çıkıyor işte. bi kaç kez daha denedim bu sefer çömeldim ayağa kalkarkende aynı diz kapağım çaturt çuturt etti a*^. kalkarken yük dizime baskı yapınca zorlandığı için çıtırduyordu sanırsam. kara kara düşündüm noluyor diye, sonra googleye yazdım aşağıdaki sekmeden böyle bi yazı buldum abartıcak bişey değil yazıyor ama ben sporla uzaktan yakından ilgilenmiyorum a*^. bacak falan çalıştığım yok yani, koşma vs.

bu a*^ sorununu nasıl atlatabilirim krem falanmı sürmek lazım yoksa zamanla mı geçer

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Dostum bence sana dil anlatım hocası lazım.

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
bi kefene sarıp gömmediğiniz kaldı a*^

Mehmet47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,627
204
63
Kardes bunu benden kimse bilemez 9 defa dizlerden ameliyat gecirdim 7 meniskus 2 cabraz bag daha 20 gun once gene yaptim eyerki egilip kalkmada yada merdivende cikarken icinde ufakta olsa sanki kesik yarasi olurken agri oluyo oyleyse meniskustir ama agri yoksa o sesler onemli deyildir