- 403
- 94
- 28
YaniBeyler kod yarında var aynı saatlerde 26 sı yani 21 26 sı
YaniBeyler kod yarında var aynı saatlerde 26 sı yani 21 26 sı
öyle yaptımda yine ödenmicek kesinİptal et trc20 ile ver muhtemelen 5 10 dakikaya öderler benim öyle oldu.
Kaynak ?Beyler kod yarında var aynı saatlerde 26 sı yani 21 26 sı
Bizi alakadar etmez dost sana yine 1 dolar çıkarHiç sorma ilaç gibi gelecekti şans yk.
Ne diyorsun yarın verirmi
aynen nereden kaynak ?Beyler kod yarında var aynı saatlerde 26 sı yani 21 26 sı
Bugün bu konudan milyon lira çekim olmuştur bi arkadaş 20dolar çekmiş 70₺ kabul et diye rica etti. Kimseden istemem, ben herkese yol yaptım benim şansım yokmuş çekemedim. Herkese afiyet olsun tekrar. Gidin sevdiklerinizle yiyin kumara geri vermeyin.@SAMET11000 sayesinde 2k 10k belesten kazandık bence bu adam 100 tl haketti beyler ya paylasmasaydi hiç haberimiz olmayacakti
katılıyorum kardeşim haklısın çekim yapmayanların hepsi multi hesqplar yüzünden ödenmiyor çünkü okadar multi varki adamlar ayiklayamiyorArkadaşlar benim sportsbet hesabim 4 yıldır var ara ara yatırımlar yapıyorum. Sağlam sitedir. Lâkin şu multi hesap açıp hiç yatırım yapmayıp yamyam gibi siteyi sömürmeye çalışan çok var. Bu kadar bekliyorsanız çekimi bu multiciler yüzünden bekliyorsunuz emin olun. Bir ara yatirimsiz 4/3 freebet tahmin veriyorlardi hemde yatırımsız ama bu multiciler yüzünden onu da kaldırdılar. Bence en az bugüne kadar toplamda 100 dolar yatırım yapmayanlara ödeme yapmasalar daha iyi olur. Ben bu düşüncedeyim. Çünkü millet bokunu çıkarıyor doğruya doğru. Şimdi kalkıp beni eleştiren sana ne diyen amipler olacak çünkü bunu multiyi acanlarda onlar. Adamlar hoş bir bonus kodu veriyor bari bokunu çıkarmayın.
Bilmiyorum olursa bilgi geçerim@SAMET11000 dost yarın da olacak mı bilgin var mj
Cekenlere tebrikler yattik olmadi))24-25 diyor beyler yarın yok
Ekli dosyayı görüntüle 445215
Yalnis adres verdiysen belki ama site saglamYa beyler çekim yaptım allaha emanet bişe bilmeden onaylandı diyor param gelmedi 5 dakikadir yanlış bişe mi yaptim acaba bakiye de 0 oldu
Nerenizden sallıonuz olm nerde var ya kandırmayın biziBeyler kod yarında var aynı saatlerde 26 sı yani 21 26 sı
Saolasin. Konuda 3-5 kisi dunku koddan su kadar cektik bu kadar cektik diye yazmis.Bugün bu konudan milyon lira çekim olmuştur bi arkadaş 20dolar çekmiş 70₺ kabul et diye rica etti. Kimseden istemem, ben herkese yol yaptım benim şansım yokmuş çekemedim. Herkese afiyet olsun tekrar. Gidin sevdiklerinizle yiyin kumara geri vermeyin.
Once kodu al verirse))YARIN SAAT KAÇTA KOD ARKADASLAR BTC MI ETHERMI GIRELIM KODU HIRMEDEN