Mobil uygulama yok de miben kullanıyorum evet
Mobil uygulama yok de miben kullanıyorum evet
Payfix güvenilir papara dan daha sağlam. Payfix ile işlem yapıyorıum uzun zamandır.. Papara dan şikayet yiyen gördüm yani ceza ama payfix hiç görmedimPayixi güvenilir mi cevap verene 75 kağıt çalışır
kanka 1000 tane mesaj var özelden 10 kişi yazmış hangi birini okuyayım tg den de 10 kişi yazıyor valla göremedimkanka oranın tetherde olcagini 100 kere yazdılar ama ana bakiyrnin fikkat etmedinizmi
gönderir kanka afiyet olsun şimdidenSportsbet çekimi oraya yaptım. Gönderir mi
Olmuyo kafayı yicem şimdi amq yaUsdt yap hesabı
Uluslararası en iyi site en güçlü takımlara sponsorlar aq15 usdt yi çevirdim 261 yaptım çekim geldi yatırımsız harbi tasaklılarmış
Adamlarin noellerinin anasini sktiler,soyup soğana cevirdiler siteyi sen anca uyuBeyler uyuya kalmışım nedir kod bitti mi Allah için
iosda yok kankaMobil uygulama yok de mi
Dm gelsene reisgönderir kanka afiyet olsun şimdiden
Başkasının hesabına çekme tokat yersinArkadaşlar 75 dolar oldu hiç kripto hesabım yok yeni açmam lazım hangisinden açarsam hızlı ve rahat çekim yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz elektriği ödiycem çok ihtiyacım var
Kuponu USDT olarak mı oynadınızKupon kazandı ama bakiye geçmedi hesaba bunun çözümü nedir bilen varmı
Dost yeni geldim kodlar ne yardımcı olurmuysunDostlar telegram rizeli535353. Kripto çekim yapamayanlar a yardım edebilirim ama çok kişi yazmasın
Yazın yazın paranzdan pay istesinDostlar telegram rizeli535353. Kripto çekim yapamayanlar a yardım edebilirim ama çok kişi yazmasın
Valla twitterde yazılana göre olacak gibi duruyor.bir daha paylaşılır mı ki bu kodlardan