- 781
- 563
- 93
Yazmış ya adamKodlar yarın verilcek değil mi sabah 09.00'da ?
Yazmış ya adamKodlar yarın verilcek değil mi sabah 09.00'da ?
Usd ye çevirin hesabı dolar olarak geleceği için mecbur o şekilde olması lazımKanka tamam anladık bu arada hesap btc olarak açılıyor usd ye çekiyoruz di mi
Evet diğeri 1sabah 9 da mı
Dikkat etmemişim tmmdır eywYazmış ya adam
Rica ederim . Eskiden bonuslar hep böyleydi. Şimdiki nesil 1k yap 100çekten beyinleri patates olmuş 10kere aynı şeyi soruyorhaber verdiğin için teşekkür ederim millete anlatmak zorundaymışsın gibi anlatmana da helal olsun
Reis sports bette kod nereye giriliyor biliyormusun
Burda yazmış arkadaş
Kral yeni üye olunca bi şartı yatırımı vs var mı? Min ne kadar çekiliyor? Ayrıca hesabın tam nerede usdye çevrileceğine dair ekran görüntüsü vs atarsan herkes bilgilenmiş olur.Rica ederim . Eskiden bonuslar hep böyleydi. Şimdiki nesil 1k yap 100çekten beyinleri patates olmuş 10kere aynı şeyi soruyor
Dost bi bilgilendirsen üste yazdığıma teşekkürler şimdidenBeyler hiçbir kazancım yok bu işten forumdaşlar kazansın diye uğraşıyorum. Site hakkında kafasında soru işareti kalmasın diye Türk bi oyuncudan alınma kuponlar gerçek alıntıdır
Ekli dosyayı görüntüle 444740
Yatırımsız , min 20dolar sanırım,max çekim kuralı yok belge istemez. Multi üyelik açmayın yeter . Kullanıcı adının orda kurcalayın 5dk siteyiKral yeni üye olunca bi şartı yatırımı vs var mı? Min ne kadar çekiliyor? Ayrıca hesabın tam nerede usdye çevrileceğine dair ekran görüntüsü vs atarsan herkes bilgilenmiş olur.
Rica ederim dostum. Turizm işletmecisiyim İngilizcem var club house ta 10dolar free bet az almadık. İngilizler napsın 10₺ gibi onlara . Bizim Türkler full kovalıyor ama dil yok yayın yapanlar dalga geçiyor bizleeskiden az quiz çözmedik şu sitede premier lig uzmanı olmuştum 10 dolar alcam diye emeğine sağlık dostum
Geçen ftn kod paylaştık 1 kişi bile destek çıkmadıYoo var olmaz hak geçer gonlumden oyle gecio be brooom gırma garii
Hocam şimdi bu sitelere yatırım yapsak garanti anında tak diye çekebiliyormuyuz?Rica ederim dostum. Turizm işletmecisiyim İngilizcem var club house ta 10dolar free bet az almadık. İngilizler napsın 10₺ gibi onlara . Bizim Türkler full kovalıyor ama dil yok yayın yapanlar dalga geçiyor bizle
Benim anlamadığım kodu sabah dokuzda nerden verecekleri onada bi açıklık getirsek tamamdir