- 43
- 10
- 8
Adam bonus avcisi ama gururundan bende burada sizler gibi bekliyorum demiyorda ona ezik buna cahil bilmem neler ama sen 2023 son kapagini yapistirdin seneye kadar buralarda olamaz heralde buira gurur varsaYüzsüz ise zaten cevap verir gavatus bir siki bildiği yok sabah sabah gelmiş boş konuşuyor enayi
İyi misinBeyler bu sportsbet kodu girdik ödül eklendi dedi aktif bonuslarda cıkmıyor aynı mı sizde de
Alarmı kurdum zar zor kalktım mk gel de uyu geri şimdiArkadaşlarım ertelenme falan yok samet kardeşimiz bi yanlış bilgi vermiş 24 ve 25 Aralık günleri yapılacakmış bu kod etkinlikleri 24 Aralıkda yani dün 09.00 da paylaşılmış diye samet de 25 aralığında öyle olacağını sanmış ama twitterde yazdığı şey şu 24 aralık kod 09.00 25 aralık kod ise 13.00 boşuna uyumadım şimdiye kadar kör olacağım umarım uyumam uyursamda sağlık olsun yinede teşekkürler
Uyuma sakinnnAlarmı kurdum zar zor kalktım mk gel de uyu geri şimdi
Senin yine iyi ben hiç uyumadım önümü görmüyom uyursam da koda elvedaAlarmı kurdum zar zor kalktım mk gel de uyu geri şimdi
13.00 13.30 kanka dlslzşzjsl13.30-14.00 arası alabiliyoruz kodu belli oldu.
Geri uyumaya çalışayım en iyisi tabi uyuyabilirsem 😅
+3 saat ekle üstüne ss dekinin13.00 13.30 kanka dlslzşzjsl
Sen bir eşeksin
Sesli güldümSen bir eşeksin
Ahahahaha eyvallah dostAdam bonus avcisi ama gururundan bende burada sizler gibi bekliyorum demiyorda ona ezik buna cahil bilmem neler ama sen 2023 son kapagini yapistirdin seneye kadar buralarda olamaz heralde buira gurur varsa
ŞAJDÖSJXÖSJXLSKDF YARILDIMya su trollu niye takiyonuz ki 35 yasinda annesinin evinde oturup freespin kovalayan adam degilss hic bisey bilmiyom attigi emojilere falan bak