- 4,802
- 6,784
- 113
sorma sorma okuyup okuyup gülüyorum5 sayfa okudum hafızamı kaybettim.. ne kadar boş insan var şu konuda ya
sorma sorma okuyup okuyup gülüyorum5 sayfa okudum hafızamı kaybettim.. ne kadar boş insan var şu konuda ya
kripto ile ?Kodu aldık diyelim çekmek için ne lazım nasıl çekeceğiz doları
Min 20 dolar yatırımsız kankam üst kazanç sınırı yok sınır yok diye hırs yapma 20 yap Çek 590 tl para boru değil bedavadanKodu aldık diyelim çekmek için ne lazım nasıl çekeceğiz doları
Kripto ileKodu aldık diyelim çekmek için ne lazım nasıl çekeceğiz doları
Kral bunu iptal edeyim demi yoksa vermezler bana bonusMin 20 dolar yatırımsız kankam üst kazanç sınırı yok sınır yok diye hırs yapma 20 yap Çek 590 tl para boru değil bedavadan
Ne zaman verilcek kod reis bilgin var mıMin 20 dolar yatırımsız kankam üst kazanç sınırı yok sınır yok diye hırs yapma 20 yap Çek 590 tl para boru değil bedavadan
Niye şimdi jeton düştü dostMelih ne cahil adamsin
Bende bunu girdim aktiflendi dedi ama nerde kullanacağız ne bu anlamadımbu kod ne veriyor
Hangi uygulamayla çekiliyor kripto meselesine hiç girmedim deKripto ile
Ya daha kodu alamadık çekim ne kadar sürüyo diyonÇekim ne kadar sürüyor acaba
paribu binance bunlardan hesap aç önceHangi uygulamayla çekiliyor kripto meselesine hiç girmedim de
ileriyi düşünmek lazım önce 😄Ya daha kodu alamadık çekim ne kadar sürüyo diyon
Diğil bu kod 13:00 de gelcek diyolar2 4 P R I Z E S P O R T U S D T
Birisi bu kodu paylaşmış girdim aktif edildi ama hangi oyunda nedir ne değildir bilen var mı
saçmalama dost aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAy Allah'ım yorumlar cahil kaynıyor