- 17,162
- 6,128
- 113
Kaç dolar verdin kedicikBende 13.31 de verdim paribuya trc-20 gelir yarım saate heralde
Kaç dolar verdin kedicikBende 13.31 de verdim paribuya trc-20 gelir yarım saate heralde
Mail onayı yapmıştım. Kyc o heralde.Kyc yapmış miydin
Tronhangi ağda çektin tron mu eth mi
AradiNasıl ekledi ?
Ben bu kodu aldım ilk 25 frespin yazıyordu oyuna girdim yokBu oyun knk
Ciddenmi ozaman neden o seçenekler var bende onu seçtim yakanks tether +trc secmen gerekiyor trc+ diger 3 secenegi secmis olabilirsin o parayi unut alaman geri
Ben de tronla çektim bende de öyle oldu.Hic kesinti olmamis. 20.95 dolar vermistim. 0.95 kusurat bile gelmiş.
Saat 13:18 de verdim ben 1 buçuk saatte geldi
21Kaç dolar verdin kedicik
Çek dostum sahte sitesi olsa arar eklermi
Dm yazar misin dostum tg kullanıyor musunMail onayı yapmıştım. Kyc o heralde.
Tron
Bende yemekten dönünce bakayım dedim o ara birini yakalayabildim çekim verdim bekliyorum 68$Biz nasıl kaçırdık ya lanet olsun gerçekten
buyuk bonustu 4000 dolar ceken varBiz nasıl kaçırdık ya lanet olsun gerçekten
Dostum sana dm attım yardımcı olurmusunTokatlanan çok olur burda ayık olun. Hiçbirşey bilmiyorsanız kimseden cüzdan adresi almayın . Sadece kendi adresinize çekin
Bişey olmaz aga zaten ortalama 100 dolar çekiyor herkes, öyle 3-5 bin dolar buradan hikaye başka forumlardan filanBiz nasıl kaçırdık ya lanet olsun gerçekten
Oynadim Manisa 3 bucuk ust gelirse cekicemÇek dostum sahte sitesi olsa arar eklermi
DostBen de tronla çektim bende de öyle oldu.
Dostum bu site globalde en sağlam sitelerden kaç yüz milyon dolarlık site bunlar. Kıytırık betcolarla kıyas etmesin kimse. Sabretsin herkes parası gelir.
Ben 377 verdim gelir inşallahBişey olmaz aga zaten ortalama 100 dolar çekiyor herkes, öyle 3-5 bin dolar buradan hikaye başka forumlardan filan
dost ben sportsbetten aldım baskette 5 sayıdan gitti 45 dolar 3 oranBiz nasıl kaçırdık ya lanet olsun gerçekten