- 2,814
- 891
- 113
dassak gecıyorlar bu ne mq multı cekene bıle oduyorlar
YA ARKADAŞIM 0,10 KURUŞTA ADAMLARA BIRAK NE YAPCAN KÜSÜRATIKusuratli çekim kabul ediliyormu
Onun için sormadım kusuratsiz 64 yazınca kırmızı oldu bende yüzde yüzü işaretledim o yüzden kusurat ta oldu sorun olurmu diye merak ettimYA ARKADAŞIM 0,10 KURUŞTA ADAMLARA BIRAK NE YAPCAN KÜSÜRATI
Sportsbet banada freebet verdi 15 dakika sonra başlayacak maçlarBeyler hala devam ediyormu sportbete üyeyim ama diğerine degilim
Hocam nereye mail attın ?Beyler freespini yok sayıldı olarak gözükenler, mail atsın biraz sert yaptım, aktif ettiler bilginiz olsun. Kullanıcı adınızı felan yazın ingilizce mail atın dönüyolar 5-10 dakikaya
Aynısı banada oldu ne yapmak lazım?Aga bisey dicem cekim red oldu kullanıcı tarafından iptal edildi diyor ben iptal etmedim ne alaka gittim tekrar cektim
Çoklu hesaplar boomAynısı banada oldu ne yapmak lazım?
harbi sıkıntılısınız bekle dur sana info verende kabahata
aynen kesin
bendede öyle oldu maıl at dıyorum skerım bu yavsakların verecgın barayı basacam mkAga bisey dicem cekim red oldu kullanıcı tarafından iptal edildi diyor ben iptal etmedim ne alaka gittim tekrar cektim
Senin çoklu hesap mıydı ?Çoklu hesaplar boom
reis bi aea ordan çekmiştim bankaya 1 hafta sürdü kuran çarpsın dkskskskBenim çekim bitaya geldi bitay ile çektim bitaydan bankaya çektim 50 dakka oldu gelmedi bitay sağlammı