Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ssn34 / Retrobet 500+250 Çevirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,707
20,192
113
Olmadı maalesef

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
Arkadaşlar ben kumarı bırakıyorum bu sefer kafama koydum buralara daha uğramam herkes hakkını helal etsin bence sizde bir an önce bırakmaya çalışın yoksa hayatımız böyle çürüyüp gidecek benim babam kumar bağımlısı yaşı 52 kendimi bildim bileli oynardı geçen salı günü ayağının yarı kısmını kestiler bu illet oradan aşılandı bana evde zar atardım kartlar getirirdi oynardım keşke yeniden hayata gelebilsem diyorum bazen canlı örneği babam hiçbirşey kazanamadı en sonunda kendinide kaybetti bunları yazmak benim için çok zor hepinize saygılar..

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Arkadaşlar ben kumarı bırakıyorum bu sefer kafama koydum buralara daha uğramam herkes hakkını helal etsin bence sizde bir an önce bırakmaya çalışın yoksa hayatımız böyle çürüyüp gidecek benim babam kumar bağımlısı yaşı 52 kendimi bildim bileli oynardı geçen salı günü ayağının yarı kısmını kestiler bu illet oradan aşılandı bana evde zar atardım kartlar getirirdi oynardım keşke yeniden hayata gelebilsem diyorum bazen canlı örneği babam hiçbirşey kazanamadı en sonunda kendinide kaybetti bunları yazmak benim için çok zor hepinize saygılar..
Baban için çok üzüldüm dost geçmiş olsun Allah'a emanet inşallah bırakırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...