- 502
- 65
- 28
Kendi parayla oynasam bu oranların hiç biri gelmezdi valla
Ekli dosyalar
-
175.2 KB Görüntüleme: 53
bilgisayardan gir sağ alt köşede live chat yazısı var ona tıkla canlı destekteki admine şu cümleyi yaz bonusunu verirUstam ben canlı desteği bulamadım üye oldum bonusu nasıl gorecem
Peki mobilden nasıl olucakbilgisayardan gir sağ alt köşede live chat yazısı var ona tıkla canlı destekteki admine şu cümleyi yaz bonusunu verir
Would you add a trial bonus
Aynen dostum umarm Tr piyasasına girerler altyapı benim de hoşuma gitti. Biraz geliştirme ile alt üst eder piyasayıBu site öder yakında TR piyasasına giricekler jetonla 10 tl yatırın jetonla çekin çevirenler.
Demedi demeyin baya bi siteyi götürür burası altyapı vs 10 numara.
adamlar Türkiye piyasasına girdi zatenAynen dostum umarm Tr piyasasına girerler altyapı benim de hoşuma gitti. Biraz geliştirme ile alt üst eder piyasayı
rizenin neresinden toprağımowwww yeahhh very very good nice to meet you
kardeş ingilizce de yazdık Türkçe de yazdık okumadın mı sırf senin işin görülsün diye 2 saattir uğraştım sabah mesaide var yine de canın sağolsun. evet belge istiyorlar maalesef hesaplarım bölümü var oradan yükleyeceksin belgeleri.türk piyasasina girdide jeton ile odeme kabul yokmus ecopazy oda yok ne yapicaz bazukaci bide cekim talebinde belge vs istiyorlarmi bilgin vrmi
Rize pazarrizenin neresinden toprağım
Bende rize karadere toprağım merkezde tophanedeyimRize pazar
Kardeşim o hayırlı için geçerli değilmiydi. Verdiğin örneğe Bak gece gece güldürdünAbi bu kac kat boyle ya adamlar 500 bakiuesi var daha realde deil para ne is h.z ali efendimiz bosuna dememis bana bir harf ogretenin kolesi olurum ceviriyle can cekisiyom
Dostum bakiyenin hemen yanında my accounta tıkla açılan sayfada sol bölümde olan sport bonus kısmına bak CURRENT TURNOVER göreceksin orası 220 TRY olması lazımarkadaslar cevrimin tamamlandıgını nasıl ögrenebilirim