- 81
- 21
- 8
Aynen sabırsızlık böyle bir şey işte bonus gelir gelmez gümlettikbende o maca oynadımda patladık kardeşim bonusu alır almaz bom
Aynen sabırsızlık böyle bir şey işte bonus gelir gelmez gümlettikbende o maca oynadımda patladık kardeşim bonusu alır almaz bom
Siteye para yatirirken nasil yatiriyim sorunsuzBen bir sorun yaşamadım başkasının adına geleceğine senin adına yollansin risk daha az
hani sana çok angarya ya bence hiç uğraşma 150 için değmezhahah rulette 2 tane üst üste renk bildim 175+175 hesap 700 oldu Napayım sımdı ?
paşa zaten zevk için oynuyorum bu arada hesap 1k olduhani sana çok angarya ya bence hiç uğraşma 150 için değmez
malina bana vermedi sen nasıl aldın sadece yatırım yapan üyelere bonus mevcut diyip duruyorMalina kuponumu yaptım beyler şans dileyin
hocam canlı desteğe 'yeni üyeyim 45 Euroluk bonus kodu verir misiniz' dedim, biraz bekleyin dedi. 5 dk sonra bi kod verdi onu girince direk yüklendi 45 Euromalina bana vermedi sen nasıl aldın sadece yatırım yapan üyelere bonus mevcut diyip duruyor
merak etme bende zevklenesiniz orgazm olasınız diye paylaşıyorum. bu arada hayırlı olsunpaşa zaten zevk için oynuyorum bu arada hesap 1k oldu
hayırlı olsun ne olsun anlamadım : napıyım sımdı ben bunu sıfırlıyımı rulette bırseye yarar mı . 1k olunca siteyi kapattım cıktımmerak etme bende zevklenesiniz orgazm olasınız diye paylaşıyorum. bu arada hayırlı olsun
sen çevirmeye devam et rulette çevrim düşük olur slot çevirimi 100 de 100 ama dikkatli ol parayı bitirme toplamda 1750 tl lik çevirim yapman gerek unutmahayırlı olsun ne olsun anlamadım : napıyım sımdı ben bunu sıfırlıyımı rulette bırseye yarar mı . 1k olunca siteyi kapattım cıktım
tamam onu biliyorumda. Sen max 150 tl çekilebilir dedin. Diğer arkadaşta 80 euro çekilebilir diyorsen çevirmeye devam et rulette çevrim düşük olur slot çevirimi 100 de 100 ama dikkatli ol parayı bitirme toplamda 1750 tl lik çevirim yapman gerek unutma
Malinadan nasıl aldın kiŞu malinadan para cekebilsem var ya müthiş olur ya. max 80 euro veriyolarmış. Euro şuan 7.5 tl anasını satayım
kardeş bu malina dedıgınız nedırMalinadan nasıl aldın ki
mandalin gibi bişey iştekardeş bu malina dedıgınız nedır
Buda yabancı Bi site 45 euro veriyormuş galibakardeş bu malina dedıgınız nedır