başkan ben cevrimi yaptğımda 280 tl vardı hesabımda zaten..benm maksimum çekim 300 yazıyrdu bonus geçmişisnde 20 tl yatrdım oynadım 280 çektim dün.hocam çevrimi nasıl yaptıgını anlatabilir misin.220 tl lik çevrimden sonra 150 tl anaparaya geçiyo sonrasında onu 250 tl yapıyosun falan diyolar.Öylemi yaptın sende
Tamamdır hocam saolasın.Güle güle harcabaşkan ben cevrimi yaptğımda 280 tl vardı hesabımda zaten..benm maksimum çekim 300 yazıyrdu bonus geçmişisnde 20 tl yatrdım oynadım 280 çektim dün.
kardeşim şuan baktım aşırı kardayım yaaaa) açıklasam mı acabaaa sürprizi260 kardasın kirmani afiyet olsun
Dahası var bideee açıkla tabi canookardeşim şuan baktım aşırı kardayım yaaaa) açıklasam mı acabaaa sürprizi
kardeşim eft yi 3 defa yine yapmışlarr) 280 *3) anlamadm bu işi bi sorun çıkmasa bariDahası var bideee açıkla tabi canoo
Üfff bunlar çok bonkör bizim sitelere bak bide kesinti var bunlar tekrardan diyor helal olsun ne çıkıcak yaa hiç bi sıkıntı çıkmaz senindirrrkardeşim eft yi 3 defa yine yapmışlarr) 280 *3) anlamadm bu işi bi sorun çıkmasa bari
Hiç ses etmekardeşim eft yi 3 defa yine yapmışlarr) 280 *3) anlamadm bu işi bi sorun çıkmasa bari
seni cok sevmisler herhalde siteden cekim yapan ilk turk oldugun icin kıyak gecmisler hahahakardeşim eft yi 3 defa yine yapmışlarr) 280 *3) anlamadm bu işi bi sorun çıkmasa bari
vallahi bilmyrm diana var destekte türkiyeye gelecek) konuştuk uzun süreeseni cok sevmisler herhalde siteden cekim yapan ilk turk oldugun icin kıyak gecmisler hahaha
ALLAH belanı vermesin .. Harbiden konuştun heevallahi bilmyrm diana var destekte türkiyeye gelecek) konuştuk uzun süree
aynen başkan türkiyeyi merak ediyrm filan diyor davet ettm uygun zman olursa gelecegm dedi aşk yaşıyorumALLAH belanı vermesin .. Harbiden konuştun hee
hayırlı olsun kardeşim bende yatırıp yapıp bakiyeyi yükseltebilirsem çekim vericem belgeyi yükledimde onaylandıgını nerden anlıyorızaynen başkan türkiyeyi merak ediyrm filan diyor davet ettm uygun zman olursa gelecegm dedi aşk yaşıyorum
hesabım sekmesnden profile ordan döküman yazan yerde verify yazarsa onaylanmış demektirhayırlı olsun kardeşim bende yatırıp yapıp bakiyeyi yükseltebilirsem çekim vericem belgeyi yükledimde onaylandıgını nerden anlıyorız
kardeşim upload yazan yere yükledim belgeleride sanırım bakmamıslar daha verifty yazsında göremedimhesabım sekmesnden profile ordan döküman yazan yerde verify yazarsa onaylanmış demektir
Siteye parayı hangi yöntem ile yatırdın kardeşim ?hesabım sekmesnden profile ordan döküman yazan yerde verify yazarsa onaylanmış demektir
qr kod ile 20 tl yatrdım..10 tl yatrılmıyor habernz olsun denedm olmadıSiteye parayı hangi yöntem ile yatırdın kardeşim ?