- 5,580
- 4,824
- 113
2 numara sıkıntı koşmamış at. Kapalı kutu şuan o3 8 aldım bende 10 tane bro bol şans
2 numara sıkıntı koşmamış at. Kapalı kutu şuan o3 8 aldım bende 10 tane bro bol şans
çok koşmayan at var burda dost bizim türklerde fazla sıkıntı olmuyoda yabancılarda sıkıntı oluyo hep2 numara sıkıntı koşmamış at. Kapalı kutu şuan o
biraz uzasa mesafe 8 geliyodu ikincilige koyuyodum bitane daha sıralı7 ne salak koşu koştu aq
Dedimya orda tek kapalı kutu 2 numaraydı.. Neyse tebrikler umarım 5li para werir. Kupona bakmadım mislisi warmibiraz uzasa mesafe 8 geliyodu ikincilige koyuyodum bitane daha sıralı
Dedimya orda tek kapalı kutu 2 numaraydı.. Neyse tebrikler umarım 5li para werir. Kupona bakmadım mislisi warmi
yok bro son parayla yaptıydım bi ikiliden geldi bide bu geldi yarına harçlık çıktı en kotuDedimya orda tek kapalı kutu 2 numaraydı.. Neyse tebrikler umarım 5li para werir. Kupona bakmadım mislisi warmi
246 vermiş yarın bol şans. Hadi iyi geceleryok bro son parayla yaptıydım bi ikiliden geldi bide bu geldi yarına harçlık çıktı en kotu
Kazancın daim olsun reis@Daimon burası won dost