- 14,253
- 8,507
- 113
ama totemi yapan benim kıskanma puhahahahaLan bizi niye yok sayiyonyz ilk bol şans dileyen benim ilk gelecek diyen benim ilk wonn diyen benim puhahahah
ama totemi yapan benim kıskanma puhahahahaLan bizi niye yok sayiyonyz ilk bol şans dileyen benim ilk gelecek diyen benim ilk wonn diyen benim puhahahah
ben cuzi bi miktar sanıyordumAynen 1 gole 25k be
Ben ona sen takip etme won olunca gelirsin dedim zaten dimi @stalinque 😂Kardesim 12k senin hakkin kupon sahibi takip etmedi senin kadar puahhahaha
Baywindi la iste ugurun promo var ya 4 mac 1.85 15k yap 25 cekben cuzi bi miktar sanıyordum
o risk alınır mı o maça heleBaywindi la iste ugurun promo var ya 4 mac 1.85 15k yap 25 cek
3 mac bildik son mac oydu zaten ispanya handi ve kg arasinda kalip almistik bide... şans olmayinca olmuyor yoksa sirplar 1 gol atamayacak takim degil ispanyada o gun kusursuz oynadi şansa ona ragmen mitrovic cok net kacirdi kg almamin sebebi olan topcu bide ak neyse diyelim giden gittio risk alınır mı o maça hele
?dostlar sagolun ilgi için 2 arkadaşa ulaşırım çekim gelsin
ispanya 1.5 üst kaç orandı acaba3 mac bildik son mac oydu zaten ispanya handi ve kg arasinda kalip almistik bide... şans olmayinca olmuyor yoksa sirplar 1 gol atamayacak takim degil ispanyada o gun kusursuz oynadi şansa ona ragmen mitrovic cok net kacirdi kg almamin sebebi olan topcu bide ak neyse diyelim giden gitti
Yetmiyodu hatta handisi bile zar zor kurtariyodu 1.85iispanya 1.5 üst kaç orandı acaba
5-10 dakika sonra alsan kurtarırdı da belki giden gittiYetmiyodu hatta handisi bile zar zor kurtariyodu 1.85i
Mac önü istiyor la neyse5-10 dakika sonra alsan kurtarırdı da belki giden gitti
minidays ile karıştı pardonMac önü istiyor la neyse
Sakin ak kimseye atmadi dha2 saattir maç takip ediyoruz gidip başkasına atıyorsun eyvallah .d
sen nerden biliyorsun suvat dostSakin ak kimseye atmadi dha
Ben her seyi bilirim dostsen nerden biliyorsun suvat dost
dm baksana bu konuyu uzatmayalım kilitte vurmadı zabıtaBen her seyi bilirim dost
bro tavrın o kadar küstah ki gelip insan parayı cekebildinmi diye sorar ilk ulasmam gereken arkadaslara ulasıyorum bol şans konu kilit @Shellac2 saattir maç takip ediyoruz gidip başkasına atıyorsun eyvallah .d
konuda 2 kişi takip etmiş bir de küstah diyor ahahabro tavrın o kadar küstah ki gelip insan parayı cekebildinmi diye sorar ilk ulasmam gereken arkadaslara ulasıyorum bol şans konu kilit @Shellac
tamam birader etme o zaman birdaha aldıgın tavıra bak diyorum sana geçen 9k çekim yapıcaz diye 2 kişiye söz verdik site kazancı ödemedi adamlar gıkını bile cıkarmadı sen 10 dk olmuş hemen darlamaya calısıyorsunkonuda 2 kişi takip etmiş bir de küstah diyor ahaha