- 10,132
- 4,615
- 113
Yedi hemen lanet takım diyorum ben güven vermiyormbappe şu mesajı görüp atmadıysa neyim
Yedi hemen lanet takım diyorum ben güven vermiyormbappe şu mesajı görüp atmadıysa neyim
iptal dost ofsaytYedi hemen lanet takım diyorum ben güven vermiyor
İşin en kotu tarafı bu seni kurtaracaksa okeyle7k bozum veriyor
5.5 kâr güzel para7k bozum veriyor
şuan cebimde biraz para var belki pişman olurum bozdurmadım diye ama zaten çeksemde yine kupon yapıcam dost 5 bin basmayı dusunuyorum burdan gelenle1 stres yaşamazsın.
2 5.5 k kâr alacaksın.
3 olumsuz olarak gelirse 5 k gitmiş olacak..
gelirse tabi emin konusmayayımşuan cebimde biraz para var belki pişman olurum bozdurmadım diye ama zaten çeksemde yine kupon yapıcam dost 5 bin basmayı dusunuyorum burdan gelenle
Dost tercihler şahsidir. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Juve öne geçse 9 k bozum verecekti.şuan cebimde biraz para var belki pişman olurum bozdurmadım diye ama zaten çeksemde yine kupon yapıcam dost 5 bin basmayı dusunuyorum burdan gelenle
İnşallah gelir dostgelirse tabi emin konusmayayım
inşallah valla dost gecen promo kod konusunda 500 cekmiştim ordan güzel bi kasaya ulastık bu kupon gelse kasayı uçururİnşallah gelir dost
Allah gönlüne göre versin dostinşallah valla dost gecen promo kod konusunda 500 cekmiştim ordan güzel bi kasaya ulastık bu kupon gelse kasayı uçurur
bu kuponda emeğim büyük o zamaninşallah valla dost gecen promo kod konusunda 500 cekmiştim ordan güzel bi kasaya ulastık bu kupon gelse kasayı uçurur
Hemen atsın da rahat edelim 😂lazio kırmızı yemese maçı vermezdi juv 1 tane atar yatar
Kim kaldi beterali puahhababHemen atsın da rahat edelim 😂
Kupon juveye bakıyor kankaKim kaldi beterali puahhabab