- 31,888
- 13,783
- 113
Zenqin oldu qaliba senden sonra qormedim 😂😂nerelerde o
Zenqin oldu qaliba senden sonra qormedim 😂😂nerelerde o
Kimi nerden kovuyorsun sen @Aekrem bana başka çöplüğe yazıyo adam bizi kovuyo insanlarla alay etmezararı ziyanı bana kardeş sen bol şans yazacaksan yaz takip edeceksen et edemeyeceksen başka çöplüğe
hadi bakalım aSG:A:SG10 lira bulursam deniycem sadece basket oynoycm 43 var gaza geldim bak sirf senin 50yi almak icin deniycm
Zenqin oldu qaliba senden sonra qormedim 😂😂
Aynisi bnim icinde gecerli dimiVermezsek adam değiliz hatta şöyle söyleyeyim 5 adim yap on kişiye 50 atacam
kardeş kovmadık boş yapacaksan git dedim sende de o potansiyeli gördük :3Kimi nerden kovuyorsun sen @Aekrem bana başka çöplüğe yazıyo adam bizi kovuyo insanlarla alay etme
Dedim vardir ondada bi hayir belki zenqin olursun qeldiqin para die kendilerine kac qundur qormuom @savaskurtzar zor çektim parayı 3 günde 4q ondan uzadı o kadar yavv ödediler ama sonudan
Boş yaptığım yok düzgün konu açın insanlarla alay etmeyin 5 adım atacakmış da 1 kişiye 50 verecekmişkardeş kovmadık boş yapacaksan git dedim sende de o potansiyeli gördük :3
10 kisi acik artirmaya dondu bu isVermezsek adam değiliz hatta şöyle söyleyeyim 5 adim yap on kişiye 50 atacam
bu geçerli değil o zaman bunun altına devam ediyorum 300 le başlıyorum 5te 5 olursa ben 10 kişiye 50 sende 10 kişiye 50 kabul müVermezsek adam değiliz hatta şöyle söyleyeyim 5 adim yap on kişiye 50 atacam
Ben 4 kere hacca qittim Aha dayiya sor😂Kimi nerden kovuyorsun sen @Aekrem bana başka çöplüğe yazıyo adam bizi kovuyo insanlarla alay etme
yav kardeş sanane de hayde bireBoş yaptığım yok düzgün konu açın insanlarla alay etmeyin 5 adım atacakmış da 1 kişiye 50 verecekmiş
10,lira at ahmet 5 adim yapinca 50 yerine 40 atarsinVermezsek adam değiliz hatta şöyle söyleyeyim 5 adim yap on kişiye 50 atacam
Ben kaçar dost uğraşamıcam milletle sana bol eğlenceler bu konudaBen 4 kere hacca qittim Aha dayiya sor😂
Bol sanslar diledim qectim bende dostBen kaçar dost uğraşamıcam milletle sana bol eğlenceler bu konuda
Bol sans5 adımda bitirelim diyorum sorunsuz giderse 1 kişiye 50 tl görürüz bol şans
50 tl de @dost verecek 2 kişi oldu
3 oldu bir 50 de @JustWatch
bol şans5 adım da biterse 10 kişiye 50
@JustWatch da 10 kişiye 50 tl