- 1,861
- 1,000
- 113
orandan belliydi gol olacağı
iptal gelir miorandan belliydi gol olacağı
Porto ney la bjk oynamisPorto attı
porto maçı dakika 88 de gol olur oranı 1,50 di onu demiştim ondan bahsediyorlar ama yemedi gole girmekPorto ney la bjk oynamis
başta portoyu oynamayı düşündü oranlar golü gösteriyor diyePorto ney la bjk oynamis
bjk her an atabılırporto maçı dakika 88 de gol olur oranı 1,50 di onu demiştim ondan bahsediyorlar ama yemedi gole girmek
bomboş kafa kaçırdıulan mulekaa
20 korner olduporto maçı dakika 88 de gol olur oranı 1,50 di onu demiştim ondan bahsediyorlar ama yemedi gole girmek
Nie yemedi la korkağın çocuğu olmaz derler ne alakaysaporto maçı dakika 88 de gol olur oranı 1,50 di onu demiştim ondan bahsediyorlar ama yemedi gole girmek
maçı izlemiyordum dk 88 de 1,50 oran ne alaka dedim ondan girmedim 12 dk uzattı hakemNie yemedi la korkağın çocuğu olmaz derler ne alakaysa
Vercenn mehteri diyor korkma verebildiğin kadar ver diyor orda atalarımızNie yemedi la korkağın çocuğu olmaz derler ne alakaysa
kolay golleri atamıyor zor pozisyon olsun atarmuleka nasıl topçu olmuş anlamış değilim 4q
Oran uzatmaya göre veriliyo canomaçı izlemiyordum dk 88 de 1,50 oran ne alaka dedim ondan girmedim 12 dk uzattı hakem