- 1,858
- 999
- 113
Merhaba arkadaşlar, bugün sponsor bir siteden 20 maçlık kupon yaptım 8 bin veriyordu 12 bin de kombine ile 20 bin veriyordu. Aarhus maçı vardı. Maç 1 0 gidiyordu. 90+1 de 1 1 oldu. 90+1 de 1 1 olunca maçı açtım. İzleyim dedim. Ev sahibi basıyordu kontradan yedi. 1-2 oldu. Ofsytla faulle alakası yok golün ama hakem 2 3 dakika inceledi bşey bulamadı golü vermek zorunda kaldı. Vermek zorunda kaldı diyorum birazdan neden öyle dediğimi anlayacaksınız. +7 uzatma vermişti. 2 dakika uzatmada oynanmadı normalde +9 bitmesi gereken uzatma +11 +12 lere gitti. Ev basarken depin oyuncusu yerdeyken eline top çarptı penaltı verdi hakem ama kurallara göre o pozisyon el frlan değil. Gitti inceledi yine de verdi penaltıyı. Neyse deplasman kalecisi kurtardı tam sevinirken yan hakem uyardı çizgiye basmadı diye. Biz tv den İzlediğimiz için tekrar da bastığını görüyoruz. Ama hakem sırf penaltı tekralansın diye VAR a gitmedi. 2.kez kullanınca attı 2 2 oldu. Santra dahi yaptırmadı bitirdi maçı. Şimdi size soruyorum bu şike değilde ne. Adam ms 0 oynamış resmen 0 bitirmeye çalıştı olan bizim 20 bine oldu.
Ekli dosyalar
-
379.7 KB Görüntüleme: 71
-
381.2 KB Görüntüleme: 71
-
417.9 KB Görüntüleme: 68