- 6,286
- 3,369
- 113
Tebrikler
Ulanstephennbenınlısteye al he yokluktayızreis konu kilit kazanmışken kilitle ebedi won olarak kalsın sana zahmet çelişi yaparmısın liste 6 kişi olsun 20 tl ben sana 120 tl yollaym paparadan atarmısın no yu
takip eden mi oluyor genelde bilmem takip edene olsunBegenenlerden mi takip edenlerden mi reis?
tamam dost bu konu wonnnn olarak kalıcak sen bana listeyi atar mısın takip edenlerden nasıl yapıyorsak ona göre çekilişi yapalım gönderimleri sağlarsınreis konu kilit kazanmışken kilitle ebedi won olarak kalsın sana zahmet çelişi yaparmısın liste 6 kişi olsun 20 tl ben sana 120 tl yollaym paparadan atarmısın no yu
Yetmedi 2-2 ye gücüBu adama guveniyorum
Olsun arada oyle seyler olur hepsi gelecek diye bisey yokYetmedi 2-2 ye gücü
Olsun arada oyle seyler olur hepsi gelecek diye bisey yokYetmedi 2-2 ye gücü
reis çalışıyorum bir yandan bu konudan sen bakıp çekiliş yaparmısın lazio wona kadar yazan herkes olsuntamam dost bu konu wonnnn olarak kalıcak sen bana listeyi atar mısın takip edenlerden nasıl yapıyorsak ona göre çekilişi yapalım gönderimleri sağlarsın
tamamdır dost çalışıyorsan ben çıkarıyım takip edenlerden listeyi kaç kişiye ne kadar şans parası dostreis çalışıyorum bir yandan bu konudan sen bakıp çekiliş yaparmısın lazio wona kadar yazan herkes olsun
Zor reis vallahi ayda 1 kere denk gelirYa bı daha da böyle maç 8 gollü bı mac ne zaman yakalarız kimbilir
Şöyle adam başı 200 versen yetertamamdır dost çalışıyorsan ben çıkarıyım takip edenlerden listeyi kaç kişiye ne kadar şans parası dost
geç kaldın dost wonn olalı 20 dakika olduwwwwooooonnn iftara koşun
6 kişiye 20 tl demişti başkantamamdır dost çalışıyorsan ben çıkarıyım takip edenlerden listeyi kaç kişiye ne kadar şans parası dost
6 kişi 20 tl reis lazio kadar herkes olsun önceden bana yazarmısın ben paparadan atıyım hemende ölür kalırız atmadı olmasıntamamdır dost çalışıyorsan ben çıkarıyım takip edenlerden listeyi kaç kişiye ne kadar şans parası dost