- 4,431
- 2,458
- 113
He pardonYok kanka onların hepsı aynı kuponda tek parca atılmıyor dıye kesip kesip attım
He pardonYok kanka onların hepsı aynı kuponda tek parca atılmıyor dıye kesip kesip attım
bi tane de dep atarsa betist kupon gelcek kgv dedim bendeGuayagil birazdan 2.0yapacak
İnş gelir kardesımbi tane de dep atarsa betist kupon gelcek kgv dedim bende
2 direk var depin bide Kırmızı yedi daha da atamaz 2.5k gelcekti betist yine tek gole gitcek anlaşılanİnş gelir kardesım
Bunlar atttimi peşi geliyor önemli olan dediğin gibi erkenden açılması lazımIkısıde erken gol bulması lazım ama Zor ya
Son dkda belkı olabılır2 direk var depin bide Kırmızı yedi daha da atamaz 2.5k gelcekti betist yine tek gole gitcek anlaşılan
Montry yıyecek de öbür Dominik cok sıkıntılıBunlar atttimi peşi geliyor önemli olan dediğin gibi erkenden açılması lazım
Bol şanslarGüzel sonuclanırsak bakarız
822 direk var depin bide Kırmızı yedi daha da atamaz 2.5k gelcekti betist yine tek gole gitcek anlaşılan
zor ya biraz izledim eksik kaldıktan sonra hiç çıkamıo
Banko gelecek senin maçzor ya biraz izledim eksik kaldıktan sonra hiç çıkamıo
Bakda görBanko gelecek senin maç
4dk içinde gol olur 21derBakda gör
atamıosa da yesin bari başka sitede de 2.5üst olarak var 1k da orası verio... Atarsa hem betist hem diğeri gelcek4dk içinde gol olur 21der
Şimdi bende bastım 400atamıosa da yesin bari başka sitede de 2.5üst olarak var 1k da orası verio... Atarsa hem betist hem diğeri gelcek
Şimdi bende bastım 400
Umarım geliratamıosa da yesin bari başka sitede de 2.5üst olarak var 1k da orası verio... Atarsa hem betist hem diğeri gelcek
Zaten bi o kupon gelir bunlar cacıkUmarım gelir