- 11,284
- 10,897
- 113
Kimden alıyoruz ödemeyi 300e bırakalım
600 bet ne labu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714
Kasaya göre dostum600 bet ne la
doğru 40k kasa olsa bende oynarimKasaya göre dostum
şu oyunlara da gıcık oluyorum. muazzam bir ekran gelmiş 1000x bile ödememişbu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714
Bende 250ye bırakırım galiba 😄Kimden alıyoruz ödemeyi 300e bırakalım
150k dı 100 çekip 50 ile devam ederken bu ekran geldidoğru 40k kasa olsa bende oynarim
Sağdaki en altda farklı meyve olmasaydı o ekran 1 milyonu bulurduşu oyunlara da gıcık oluyorum. muazzam bir ekran gelmiş 1000x bile ödememiş
50 si benimBende 250ye bırakırım galiba 😄
Dayı dm at düğün davetiyesi gondercemSitelerin hepsi paralarimizi iade etsin haramdan kurtulsunlar
Bets10 öder mi diye başlık açmıştın sonra ölüm sessizliği olmuştu hatırladım tost 👊🏼🤩bu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714