- 10,345
- 5,541
- 113
2 takimin attigini 2 ile carpsak 16 olmayacak Ne bicim macmis bu boyleanyang 4 dk da 16 atmalı
2 takimin attigini 2 ile carpsak 16 olmayacak Ne bicim macmis bu boyleanyang 4 dk da 16 atmalı
bunlar dengesiz ya bi 50 atarlar bi 252 takimin attigini 2 ile carpsak 16 olmayacak Ne bicim macmis bu boyle
bundan sonraki her hücum girmelianyang 8 oldu 3.30 var
Okadar dakka boş gecmez mantık dısı heleki bu lig için ulan diger ceyrekletde vereydınız ayarı bu ceyregı az normal oynayaydınız aqanyang 8 oldu 3.30 var
gecen bi maçı izledim her hücumda sayı çıkıyor ama 24 sn kullandıkları için maç yine alt oluyor hiç hızlanmadılar bunlarda öyle yapıp sayıları da atmayınca 6 dk da 8 4 oluyor işteOkadar dakka boş gecmez mantık dısı heleki bu lig için ulan diger ceyrekletde vereydınız ayarı bu ceyregı az normal oynayaydınız aq
Anla işte hep ayar veriolar herseye ayar olurmu bu nedir futbol basketAvustralya macinda bile ilk yari sayi cikmamis bugun.
dün sporting 2 2 bitmiş coritiba maçı gol gelmese kupon içerdeydiAnla işte hep ayar veriolar herseye ayar olurmu bu nedir futbol basket
Valla dun son 100 lirami cska macinda 2. Ceyrek cska 5 farkla alir oynadim. Zaten 3. Dakka da 5 farkla ondeydi. Ben verdikten sonra ceyregi kaybediyordu ) O kadar futbol maci varken o 100 le neler yapardim (Anla işte hep ayar veriolar herseye ayar olurmu bu nedir futbol basket
2 gun önce 3 ceyrek bi basket macı 36-0 bitti bu nedir yagecen bi maçı izledim her hücumda sayı çıkıyor ama 24 sn kullandıkları için maç yine alt oluyor hiç hızlanmadılar bunlarda öyle yapıp sayıları da atmayınca 6 dk da 8 4 oluyor işte
Al birini vur ötekine hımmınadün sporting 2 2 bitmiş coritiba maçı gol gelmese kupon içerdeydi
hatay a gerek kalmıcak biz hata y ı anyang da yapmısız be @sukes1982Betcolarda var hatay
terso bi günBravo hatay da 10-0 )
Yahu 500 alcam 90 artı 7 de yıo 600 alcam 45 art 6 da yio 800 alcam 106.5 ust dioz 106 da bitio biz napalımValla dun son 100 lirami cska macinda 2. Ceyrek cska 5 farkla alir oynadim. Zaten 3. Dakka da 5 farkla ondeydi. Ben verdikten sonra ceyregi kaybediyordu ) O kadar futbol maci varken o 100 le neler yapardim (