- 4,228
- 3,703
- 113
Fanizar kurtarirsa basket tamam gibi
Hiç okuma bunalıma girersin oyuncak etti bizi ellerinde bu devletOkusam sorarmiyim fedo 😀
Şansımıza artık dost kurutacagizFanizar kurtarirsa basket tamam gibi
Ole biter oglum sula buralariiiDakka 80 5.5 üste 1.35 veriyor nereye düştük sukes
Valla devlet bize mültecilere verdiği değeri bile vermiyor fedo bu ülkede Türk'ten başka herkesin yanında devletHiç okuma bunalıma girersin oyuncak etti bizi ellerinde bu devlet
Dewlet calismayana kadina erkege anaya minumum 3.4 binin uzerinde yardim parasi vermeliValla devlet bize mültecilere verdiği değeri bile vermiyor fedo bu ülkede Türk'ten başka herkesin yanında devlet
Veriyor ya işte gardaş suriyeliye bakanımız açıklama yapıyor gormedinmi evlenmek isteyen Suriyelilere yardım diye Suriye'de 100 binin üstünde ev yaptılar bukadar nankör olmayınDewlet calismayana kadina erkege anaya minumum 3.4 binin uzerinde yardim parasi vermeli
Ama nerdeeeeeeeeeee
Ev dayan seri yemeye başladı
millet o dereceye geldi artık emin ol gardaşKim gelirsebasa secimde suriyelileri gonder.ve araplara ew satma yeter artik halk ayaklncak en sonunda
Senin bakaniji dikimVeriyor ya işte gardaş suriyeliye bakanımız açıklama yapıyor gormedinmi evlenmek isteyen Suriyelilere yardım diye Suriye'de 100 binin üstünde ev yaptılar bukadar nankör olmayın
Aunen bak burdan yatmayalim yaHakem bitir uzatma 4.1 zaten maç
Yan masaya hasmin yigenim oralet iciolarBol şans dayı ver parayo