- 26,398
- 28,121
- 113
Ne var aq okadar gayrimenkul var sat birini doyur Yegenini öbür tarafamı götürcen bi ayagın çukurda aqBunları al an için 5k lık bi kupon tutturman lazım önce
Ne var aq okadar gayrimenkul var sat birini doyur Yegenini öbür tarafamı götürcen bi ayagın çukurda aqBunları al an için 5k lık bi kupon tutturman lazım önce
sok beni orası neresiyse cıkarma abi hadi bol sansın olsun gelir gibi bakalım inanıyorumGelsin senide sokarız bujiye
İkiside geliceksok beni orası neresiyse cıkarma abi hadi bol sansın olsun gelir gibi bakalım inanıyorum
Teessüf eferim Ben genç dinamik atılımcı naif kibar hoşgörülü yufkayürekli yakısıklı ve zengin bir istanbul beyfendisiyimNe var aq okadar gayrimenkul var sat birini doyur Yegenini öbür tarafamı götürcen bi ayagın çukurda aq
Alsın rakip düşmüş artıkAnkara bu maçı alırsa buyuk ölçüde ligde kalır dayı
beni limitledi atlas 3 cekim sonra sen de oyle olmazsın insallah
Basketim limitli futbolda yok gelirse cekicem hemn 3 ay ugramam.beni limitledi atlas 3 cekim sonra sen de oyle olmazsın insallah
1-1 le milleti patlatabilirkerankaragücü 1 olur malatya macı 2 olur erzurum kötü oynuyor
üstadım denizli 1 puan hiç hiç yaramıyor riskleri daha da alıp yiycekler eminim ya1-1 le milleti patlatabilirker
bende aynı freebetle aynı maça aldım az önce net kaçırdı ama 1 1 e de hayır demez ankaragücü1-1 le milleti patlatabilirker
Ne riski adamlar düştü risk alınacak bi durum yok angcü macı patlıck gibi duruyoüstadım denizli 1 puan hiç hiç yaramıyor riskleri daha da alıp yiycekler eminim ya
yine net kaçtıbende aynı freebetle aynı maça aldım az önce net kaçırdı ama 1 1 e de hayır demez ankaragücü
Matamatiksel olarak düşmediler emmiNe riski adamlar düştü risk alınacak bi durum yok angcü macı patlıck gibi duruyo