- 34,552
- 19,153
- 113
Geçmiş olsun seni seviyoruz canoAnjiyo yapildi,cuma sabh stend takilicak gibi 8 adet denencek ins by pass iz olucak allah razi olsun herkesten
Geçmiş olsun seni seviyoruz canoAnjiyo yapildi,cuma sabh stend takilicak gibi 8 adet denencek ins by pass iz olucak allah razi olsun herkesten
Hadi geçmiş olsunAnjiyo yapildi,cuma sabh stend takilicak gibi 8 adet denencek ins by pass iz olucak allah razi olsun herkesten
Geçmiş olsun Seboo Cumaya güzel olur inşallah
İyi ol gardasim Allah şifalar versin atlatırsın evellallah
Geçmiş olsun dayıEve geldim herkese cok selam 3 gun hastanede kaldim anjiyo yapildi,normal bi stend takilmicakmis 5 cmlik uzun bi strend siparis edildi haftaya anca gelirmis ayin 29 unda minumum 3 saatlik bi operasyona gircem insallah bypass olmadan halletmeyi dusunuolar
Çok geçmiş olsun soydaş rabbim sevdiklerine bağışlamışEve geldim herkese cok selam 3 gun hastanede kaldim anjiyo yapildi,normal bi stend takilmicakmis 5 cmlik uzun bi strend siparis edildi haftaya anca gelirmis ayin 29 unda minumum 3 saatlik bi operasyona gircem insallah bypass olmadan halletmeyi dusunuolar
Geçmiş olsun dayı alllah bir daha yaşatmasınEve geldim herkese cok selam 3 gun hastanede kaldim anjiyo yapildi,normal bi stend takilmicakmis 5 cmlik uzun bi strend siparis edildi haftaya anca gelirmis ayin 29 unda minumum 3 saatlik bi operasyona gircem insallah bypass olmadan halletmeyi dusunuolar
Arada 2 duple viski iyi gider kadını sulandırırEve geldim herkese cok selam 3 gun hastanede kaldim anjiyo yapildi,normal bi stend takilmicakmis 5 cmlik uzun bi strend siparis edildi haftaya anca gelirmis ayin 29 unda minumum 3 saatlik bi operasyona gircem insallah bypass olmadan halletmeyi dusunuolar
Tek icecigim icki viski zaten dokyor bile arada ic diyoArada 2 duple viski iyi gider kadını sulandırır
Evet gerçek o harbi iyi geliyor ilaç niyetine 2 duble yeterTek icecigim icki viski zaten dokyor bile arada ic diyo
Ula öbür tarafa gittin geldin hala viski diyon bırak viskiyi oturduğun yerden gözlerinle iki rekat şükür namazı kıl teneke 😀Tek icecigim icki viski zaten dokyor bile arada ic diyo
Gecmiş olsunGeçmiş olsun seni seviyoruz cano
Okadar zor bi surec geviriorumki cogu gitti azi kaldi,4 kez yaticaz bidaha ins son olucakUla öbür tarafa gittin geldin hala viski diyon bırak viskiyi oturduğun yerden gözlerinle iki rekat şükür namazı kıl teneke 😀