- 10,355
- 5,550
- 113
Bu kadar kayiba ragmen mi )Kesene berekey abi geldi
Bu kadar kayiba ragmen mi )Kesene berekey abi geldi
Papara yazın demiş sizedeBu kadar kayiba ragmen mi )
Dedi de kuponlar gelince mi simdi mi anlamadim. Ust uste 2 buyuk kuponda gidince (Papara yazın demiş sizede
Ben yazdım atmış vallaDedi de kuponlar gelince mi simdi mi anlamadim. Ust uste 2 buyuk kuponda gidince (
Teşekkür ederimBurak yaz
Paparayi hesabına çek ordan payfix e atPayfix de 24.74 TL papara da 25 Tl var. İkisini nasil kavusturabilirim )
60 kurus islem parasi var. O yuzden cekip atamiyorum demeyi unuttum25 tl alti atilmiyor galiba. Cuma finansta 1 tl vardi. Salak gibi 30 kurus attim payfixe 25 yaparim diye gecmedi. Galiba 25 tl alti islemler gecersiz oluyor Neyse biz sevdigimize kavusamadik onlar ayri kalsin azcik )
Papatyada 25 hesabına çek 25 payfix e gönderiyorsun25 tl alti atilmiyor galiba. Cuma finansta 1 tl vardi. Salak gibi 30 kurus attim payfixe 25 yaparim diye gecmedi. Galiba 25 tl alti islemler gecersiz oluyor Neyse biz sevdigimize kavusamadik onlar ayri kalsin azcik )
Pandemirden dolayı masraf alınmıyor diye biliyorum60 kurus islem parasi var. O yuzden cekip atamiyorum demeyi unuttum
Fazla gol olmayacak gibiNeyse gecelim Sevilla ya. Bi etkinlikte 4 gol olur bi etkinlikte 2-1 alir dedik. İkiside olmayacak
Aynen. Etkinliklerim onemli degil. Zaten son islem sartlari var. Bugun kazanamazsam yarin kazanirim. Acelesi yok. 1-0 alsa bari de kupon gelseFazla gol olmayacak gibi
1 gölü bulacaklardirAynen. Etkinliklerim onemli degil. Zaten son islem sartlari var. Bugun kazanamazsam yarin kazanirim. Acelesi yok. 1-0 alsa bari de kupon gelse