Kesene bereket abi kupon gelsinde insKuponlardan biri gelirse 4 kişiyi aranızda belirleyin aksam atarım
Tamam dayicigim @Umutks41 belirler forumun abisi olarakKuponlardan biri gelirse 4 kişiyi aranızda belirleyin aksam atarım
Derin dondurucum var özelbu sorbeler erimedimi daha dayııııııı
Iyi geceler soydaş biz bu konla saguru yapariz bol sansGnçlik sabh 7 de iş var bn kacsam bizde insan ewladıyız
Kazananlar belirli dostTamam dayicigim @Umutks41 belirler forumun abisi olarak
yakısır dayıcım parfe sorbe yıyen adamın derın dondurucusu mu olmayacak bızımkı de soru ıste saygılarDerin dondurucum var özel
Kazananlar belli hayırlı olsunKazananlar belirli dost
Umutks41
Umutks41
Umutks41
Umutks41
Tamamdır dayı
Tmm dayı kuponları 5 inci atışın anladık
Sağol dostumKazananlar belli hayırlı olsun
Zenginin hali başka olur dost biz öyle ince ayrıntıları düşünemeyizyakısır dayıcım parfe sorbe yıyen adamın derın dondurucusu mu olmayacak bızımkı de soru ıste saygılar
2 saattir Allaha, emanet iyi gecelerAllah rahatlik versin dayi ne is yapiyorsun merak ettim senin gibi zengin bi kisinin calismaya mi ihtiyaci olur yak pironu Al viskini bak keyfine
Portakallı sorbeyi ben yicem sen yat hadi sütünü içipAllah rahatlik versin dayi ne is yapiyorsun merak ettim senin gibi zengin bi kisinin calismaya mi ihtiyaci olur yak pironu Al viskini bak keyfine
Bizim parayla isimiz yok dost benimkinide sana versin dayim sahurmu yapip oyle yaticam sut bana dokunuyor😑Portakallı sorbeyi ben yicem sen yat hadi sütünü içip