- 10,173
- 4,670
- 113
77.70 4.13 saniye
Emegine saglik sabri abi yalniz ben de iftar acacam dayiyi bi 20 dk yalniz birakacaz@sukes1982 dayi benden bu kadar iftara davetliyiz gitmem lazim bol sanslar bol sinerjiler hayirli iftarlar olsun hepinize
Senin sorbeni ayırdım merak etme@sukes1982 dayi benden bu kadar iftara davetliyiz gitmem lazim bol sanslar bol sinerjiler hayirli iftarlar olsun hepinize
Saat 7 bile diil nerde yasıonuz izlandadamı yasıonuz reyjraviktemiEmegine saglik sabri abi yalniz ben de iftar acacam dayiyi bi 20 dk yalniz birakacaz
Canin sagolsun abim.yeterki dunku zarari cikaralim kazanSenin sorbeni ayırdım merak etme
He valla saat 7 de nerde aciliyorsa ucak la gelip orda acalimSaat 7 bile diil nerde yasıonuz izlandadamı yasıonuz reyjraviktemi
Tsk abi su kuponda gelsin ole cikacam suan 7 fark ondeSinanla sabri sorbeniz ayrıldı
Urfaliyim dayi burda 7 yi 28 de oluyor dayi 😁Saat 7 bile diil nerde yasıonuz izlandadamı yasıonuz reyjraviktemi
Eyvallah dayi bu da gelsin bi heleSinanla sabri sorbeniz ayrıldı
Okey dayi geliriz iftardan sonraLorenzo koyarsa cekiorum kalnla yine 1 k yaparız ifrardan sonra