- 47,002
- 51,213
- 113
Boş yapma dayı yat uyu duygu sömürüsü yapma yarın Bi 750 ateşlersin kardeşine affederizKarda olunca daha cok atıorum biliosunuz idare edin herkese 100 atmk istrim ama olmuyo malesef igeceler bn kctım
Boş yapma dayı yat uyu duygu sömürüsü yapma yarın Bi 750 ateşlersin kardeşine affederizKarda olunca daha cok atıorum biliosunuz idare edin herkese 100 atmk istrim ama olmuyo malesef igeceler bn kctım
Kesene bereket dost yine bombayı bıraktın uyuyon . Savaş çıkacak çukurdaKarda olunca daha cok atıorum biliosunuz idare edin herkese 100 atmk istrim ama olmuyo malesef igeceler bn kctım
Hayırlı geceler soydaşBn yatar sabh iş var
Aq bide cıkartın al abi deyin nu nedir ya tek tek bundan sonra senetle para atıcam vermeyinde görim ozamanBoş yapma dayı yat uyu duygu sömürüsü yapma yarın Bi 750 ateşlersin kardeşine affederiz
Buradaki adamların çoğu icraya alışıktır . Kimseye koymaz dayıAq bide cıkartın al abi deyin nu nedir ya tek tek bundan sonra senetle para atıcam vermeyinde görim ozaman
Dayı hergun para attıgın adamlar sana bi kez para atmamıştır bana mı kuruldun 😁 benim atmışığım var sanaAq bide cıkartın al abi deyin nu nedir ya tek tek bundan sonra senetle para atıcam vermeyinde görim ozaman
Ulan en cok totemi sana yapan benim daha bir tulumba yemedim ayip sana beAq bide cıkartın al abi deyin nu nedir ya tek tek bundan sonra senetle para atıcam vermeyinde görim ozaman
Noldu olum senın vbetine 1 saat oldu parayı yollmadı dahaBoş yapma dayı yat uyu duygu sömürüsü yapma yarın Bi 750 ateşlersin kardeşine affederiz
Bizi yenersiniz haUlan en cok totemi sana yapan benim daha bir tulumba yemedim ayip sana be
Bana vermiyon diye yetkiliye konuştum ödemeyin bu istsnbullunun parayı dedimNoldu olum senın vbetine 1 saat oldu parayı yollmadı daha
50 attı allahı varDayı hergun para attıgın adamlar sana bi kez para atmamıştır bana mı kuruldun 😁 benim atmışığım var sana
Tatava yapma sukes papara yazBizi yenersiniz ha
Fenere çalısırsınız haTatava yapma sukes papara yaz
Sen şimdi onu bırak. 1200 tl ye kaç tüp tiner alacaksın dayıFenere çalısırsınız ha