- 75,204
- 27,085
- 113
Gecen kotu yattı deme ya sahıdım ımkansız lose duEn son ne zaman çekim yaptın la 😂
Gecen kotu yattı deme ya sahıdım ımkansız lose duEn son ne zaman çekim yaptın la 😂
Tayfun hayranmis frikikleri felanda takip ediyordur boşuna hayran olmaz 😂😂Kendi çapında :\
3 4 gün belkide geçmiştir ama biz 800 alıp 400 veriyoruz arkadaşlara abi öyle 15 20 kazanıp 50 atmıyoruz sözüm meclisten dışarı ya sakın yanlış anlama ha :\En son ne zaman çekim yaptın la 😂
Ulan reco ne adamsın 😂😂Gecen kotu yattı deme ya sahıdım ımkansız lose du
Yooo ne abazasi duymamış olayım lütfen 😁Abaza aw başka niye hayran olacan hulyaya 😂
haydi gol yazNova askı
Heee tebrik ederim kesene bereket3 4 gün belkide geçmiştir ama biz 800 alıp 400 veriyoruz arkadaşlara abi öyle 15 20 kazanıp 50 atmıyoruz sözüm meclisten dışarı ya sakın yanlış anlama ha :\
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 310510
Bu gelirse direkt 4 kişinin kapısını çalarız rollinge gerek kalmaz herkes kafasına göre oyanr
Gelmezse @Pikaçuu 100 tl kasa ile rolling dener
Hepimizin abi ama geliştirecez bakalım kendimizi sabrın sonu selamettir :\Heee tebrik ederim kesene bereket
La espri yapayım dedim abaza olduk ayak üstü böyle espri yqpmam daha 😁Tayfun hayranmis frikikleri felanda takip ediyordur boşuna hayran olmaz 😂😂
Faul askısıymıshaydi gol yaz
Çıkmayacak reis zortladı maçlargol sesi cikacakmi beklemedeyiz
Benim de sloganım tam olarak bu dost 😊Hepimizin abi ama geliştirecez bakalım kendimizi sabrın sonu selamettir :\
Kıme diss attın yıne sen3 4 gün belkide geçmiştir ama biz 800 alıp 400 veriyoruz arkadaşlara abi öyle 15 20 kazanıp 50 atmıyoruz sözüm meclisten dışarı ya sakın yanlış anlama ha :\