- 5,225
- 2,223
- 113
3 el slot oynayan pragmaticin algoritmasını çözdüm aga diye geziyor tefeci ne kitefeci adamın donunu alır diyorlardı tefecinin donunu almışlar hayat çok acımasız
3 el slot oynayan pragmaticin algoritmasını çözdüm aga diye geziyor tefeci ne kitefeci adamın donunu alır diyorlardı tefecinin donunu almışlar hayat çok acımasız
Güney Amerika şikesiz yapamıyor...24)19 olmuştu sayıyı yer değiştirip seti oradan verdi bile...şikenin kralını gorduk
İki dakika önce skor 19/24Güney Amerika şikesiz yapamıyor...
Net şike dost. Birde maç hızlı bitiyor. Belkide oynanmıyor bile maç 😅İki dakika önce skor 19/24
İki dakika sonra 25/23 nasıl olur
slottan algoritma çözmekle değil , amuda kalkıp spin satın alsan dahi kazanç elde edemezsin. Her ay max win al yine de o para uzun vadede eriyip gidecek. Ben hayatım boyunca şu şu kumarı oynadım zengin oldum 10 evim 5 arabam var diyeni ne internette ne türkiyede görmedim. Tefeci en azından böyle kıytırık yalanlar söylemiyor. Ya donunu alıyor ya donunu sıyırıp gölete atlıyor. "En azından iki ihtimalli."3 el slot oynayan pragmaticin algoritmasını çözdüm aga diye geziyor tefeci ne ki
Ahahah tespit gibi tespitslottan algoritma çözmekle değil , amuda kalkıp spin satın alsan dahi kazanç elde edemezsin. Her ay max win al yine de o para uzun vadede eriyip gidecek. Ben hayatım boyunca şu şu kumarı oynadım zengin oldum 10 evim 5 arabam var diyeni ne internette ne türkiyede görmedim. Tefeci en azından böyle kıytırık yalanlar söylemiyor. Ya donunu alıyor ya donunu sıyırıp gölete atlıyor. "En azından iki ihtimalli."
Bol sans
Allah hakkı için ne olur bana ulaş ne olur