- 423
- 253
- 63
Haddad servis kıramasada servisini kırdırmaması gerekiyor en küçük ihtimalle 6-4 kaybetmesi gerekiyor 2.seti
Bilirim Sully kardeşimi, isterse başarısız olsun karakteri sağlam onyeter bize dağıtımda yapmicak ohh miss ver yansın dostTenis SULLY tenis oynar bu konuda da çok iyidir
SULLY canımdırBilirim Sully kardeşimi, isterse başarısız olsun karakteri sağlam onyeter bize dağıtımda yapmicak ohh miss ver yansın dost
Şu an skor 2_5 güzel değil mi dost , çok anlamıyorum tenistenHaddad servis kırdırdı bu servisi kesinlikle kırması gerekiyor.
Kuponun gelmesi için minimum setin 4-6 bitmesi gerekirŞu an skor 2_5 güzel değil mi dost , çok anlamıyorum tenisten
Hadda mainaın bu paçozu yenebilceğini düşünmek zor mu yanitenis uzmanlık alanım zor bi seçim ama abi
KötüŞu an skor 2_5 güzel değil mi dost , çok anlamıyorum tenisten
Hih şimdi anladım tamamdır dostKuponun gelmesi için minimum setin 4-6 bitmesi gerekir
Abi teniste inişler çıkışlar mental anlamda çok kız gerçekten iyi gününde ve haddad bitkin bir servis oyunu oynuyorHadda mainaın bu paçozu yenebilceğini düşünmek zor mu yani
İyileşir Dost gönlünü ferah tut sen
Abi teniste inişler çıkışlar mental anlamda çok kız gerçekten iyi gününde ve haddad bitkin bir servis oyunu oynuyor
ahahahHa abi ben güldüm Allah’ta seni güldürsün- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Haddad tuttu bir uçtan
Hatunu öve öve bitiremedin gelmez buHaddad tuttu bir uçtan