- 2,022
- 1,594
- 113
aynen. avrupa elemelerine yönelsin. ya da eurolig / nba maçlarına parça parça bassın.Sen ne olsn istiyon lla 10kda biraksin mi
aynen. avrupa elemelerine yönelsin. ya da eurolig / nba maçlarına parça parça bassın.Sen ne olsn istiyon lla 10kda biraksin mi
Benim rol anlayışım kasa basmak aga diğer türlü hem millete hem bana eziyet gibi hissediyorumaynen. avrupa elemelerine yönelsin. ya da eurolig / nba maçlarına parça parça bassın.
Abuzer geldi kazancaz haydi enişte de gelsin 🤞🍀😁Uykumda bile takipteydm @marinpnn yeğenim sağolsun
Teniste formdayken devam etmeli bence ama 10k da iyi paraaynen. avrupa elemelerine yönelsin. ya da eurolig / nba maçlarına parça parça bassın.
Ayrıca kararları ben vermiyorumTeniste formdayken devam etmeli bence ama 10k da iyi para
sonra kod kovalamak zorunda kalıyoruz. : )) umarım başarırsın ne diyelim.Benim rol anlayışım kasa basmak aga diğer türlü hem millete hem bana eziyet gibi hissediyorum
Bir nevi haklı ama miktar artmışken bölmekte bir seçenekBenim rol anlayışım kasa basmak aga diğer türlü hem millete hem bana eziyet gibi hissediyorum
Çok mu seviyn @Enişte 'niAbuzer geldi kazancaz haydi enişte de gelsin 🤞🍀😁