- 71,302
- 43,839
- 113
Efkarlandım yine gece gece awk tofaşçıları gece gece ferdi tayfur açmışlar son ses efkara boğuldum
Sağol imparatorBol şanslar
En azından ıcıyorsun dostAga be şuanda bodrumda tatilde olabilirdim milas sokaklarında bodrumun ışıltılı caddelerinde zengin biraları içebilirdim Bremen içiyoruz awk neyse derdimi skym
Ondan yana sıkıntı yok kral en kötü pederin boğma rakılarını içiyorum yapma alkol çok etrafta 80 liraya 35 lik viski falan var 😂😂En azından ıcıyorsun dost
Tam tersi hollandalı uçan kafa Van PersieDraymond 2 sabonis 3 şuan
Kim arıyor bu saatde yaÖzel numaradan da birileri arıyor sürekli awk siteleri numaramızı mı veriyor napıyor
Bu saatte değil ya birkaç gündür özelden aramalar başladı yarın özele kapatıcam numarayı kakara kikiri salak salak gülüp kapatıyorlarKim arıyor bu saatde ya
Ben bi kere boğma raki içtim 6 bardak kadar adam kendi yapıyordu benı mahvetti beOndan yana sıkıntı yok kral en kötü pederin boğma rakılarını içiyorum yapma alkol çok etrafta 80 liraya 35 lik viski falan var 😂😂
6 bardak boğma içen adamı admin yapiyo başkan yaz özelden de hallettsinBen bi kere boğma raki içtim 6 bardak kadar adam kendi yapıyordu benı mahvetti be
İnsalah gelirEkli dosyayı görüntüle 332870
Max 6 kişiye ulaşırız duruma göre
Yok ya admınlıkte gözüm yok haksızlık olmasın yeter bana Enıste6 bardak boğma içen adamı admin yapiyo başkan yaz özelden de hallettsin
6 sek atsam cehennemde zbanileri s..rim dost 6 neBen bi kere boğma raki içtim 6 bardak kadar adam kendi yapıyordu benı mahvetti be
Sek degıl ya bu kola bardakları var ya eski onun alt kısmı raki üst kısmı su du nısanlım beni bırakmıştı komaya felan gırdım ama herseye rağmen hala buradayız6 sek atsam cehennemde zbanileri s..rim dost 6 ne