- 27,584
- 22,817
- 113
Bol sanslar.. yangin var
Bol şanslar kanka
Harbiden 15 mi bastin
Kardeş 11 M kazanç olan arkadaşin 2 günlük kuponlarda da 19 oran(halbuki kupon 3-4 oran) yazıp garip garip miktarlar vardı, 11M kazanç yazıyor şimdi ama kuponlarin miktarı gözükmüyordu. Hadi günahını almayayım kimsenin de kimse benim gibi miktar açık 100 200 K kupon paylaşmıyor burada. Bol şans, inşallah gelsinHarbiden 15 mi bastin
Bol şanslar reis
100 k kazanç var bende 11m ne alaka hadi diyelim 11m kazandım bunun senin için önemi nedir dostumKardeş 11 M kazanç olan arkadaşin 2 günlük kuponlarda da 19 oran(halbuki kupon 3-4 oran) yazıp garip garip miktarlar vardı, 11M kazanç yazıyor şimdi ama kuponlarin miktarı gözükmüyordu. Hadi günahını almayayım kimsenin de kimse benim gibi miktar açık 100 200 K kupon paylaşmıyor burada. Bol şans, inşallah gelsin
Ne hayallerimiz vardı hepsi ahirete kaldı be baba
Kendinden bahsediyor arkadaş100 k kazanç var bende 11m ne alaka hadi diyelim 11m kazandım bunun senin için önemi nedir dostum
Kendimden niye bahsedeyim, benim 1M kazancım var ikincisi tüm kuponlar forumda mevcut ,(basılmış oran ve miktarlar gorunur halde) öyle basmadan miktar yazıp da atmadım üstelik @SULLY sen değilsin ornektekiKendinden bahsediyor arkadaş
He he sensinKardeş 11 M kazanç olan arkadaşin 2 günlük kuponlarda da 19 oran(halbuki kupon 3-4 oran) yazıp garip garip miktarlar vardı, 11M kazanç yazıyor şimdi ama kuponlarin miktarı gözükmüyordu. Hadi günahını almayayım kimsenin de kimse benim gibi miktar açık 100 200 K kupon paylaşmıyor burada. Bol şans, inşallah gelsin
Biliyorum, sağol.He he sensin