- 3,130
- 1,835
- 113
Rica ederim her zaman.Biliyorum, sağol.
Rica ederim her zaman.Biliyorum, sağol.
O Zaman okeKendimden niye bahsedeyim, benim 1M kazancım var ikincisi tüm kuponlar forumda mevcut ,(basılmış oran ve miktarlar gorunur halde) öyle basmadan miktar yazıp da atmadım üstelik @SULLY sen değilsin ornekteki
Kafamı karıstırdın ne bilimKendimden niye bahsedeyim, benim 1M kazancım var ikincisi tüm kuponlar forumda mevcut ,(basılmış oran ve miktarlar gorunur halde) öyle basmadan miktar yazıp da atmadım üstelik @SULLY sen değilsin ornekteki
Canın sağolsunKafamı karıstırdın ne bilim
Bir kere ? Anlıyorum çalış senin de olur kıskanma. Para olmayınca bonus kovalamak da ayıp degil. Bol şans canım kardesimBu arada bende miktarın görünmesinden yanayımda her fikrin bir uslübu var bu büyücü gibi embesilce yazmaycan bazı şeyleri
Bi kere şansı yaver girttti sonra paso deneme bonus konularında gezdi
Seni sevmem ama bu iş ciddi , 1-3 BJK alsın
15 liradir umarim
İnan bana iti köpeği kıskanmadım hayatım boyunca. Tamam çalışcam aklın kalmasın varsa eğer canım kardeşimBir kere ? Anlıyorum çalış senin de olur kıskanma. Para olmayınca bonus kovalamak da ayıp degil. Bol şans canım kardesim
Beşiktaş'ım sağolsun boşa kredi çektikBu Beşiktaş'ın ta ölusunu dirisini dikeyim
Sanada bolsans bilader yatar bu kupon 😀
Muhabbetimiz bile olmadı bana niye Hasım oldun kiSeni sevmem ama bu iş ciddi , 1-3 BJK alsın
Bidaha çek aw bjksi 😀Beşiktaş'ım sağolsun boşa kredi çektik