- 6,416
- 2,549
- 113
Sessiz kalmayalım rakibinin kolu olduğu için koluyla uzanıp birinci oluyor ama Sümeyye bizim birincimiz bu nasıl kural arkadaş adaletsizlik gönlümüzün şampiyonu Sümeyye..
Helal olsun be duygulanmamak elde değilSessiz kalmayalım rakibinin kolu olduğu için koluyla uzanıp birinci oluyor ama Sümeyye bizim birincimiz bu nasıl kural arkadaş adaletsizlik gönlümüzün şampiyonu Sümeyye..
Vala kardeşim verirmi bilmem ama en büyük destekci bu konularda Turkcell ve Türkhavayolları gerisi başarı gelince reklam yapan tayfa yok erdoğan Sümeyye yi aradı vs haberleri ben bunlar kadar çıkarcı insanlar görmedim İnş bu desteklerin devamı misliyle gelir bundan sonrada devam eder inş bu ülkede milli takımı sömürenler aralar vs kaç milyon dolarlar ödendi bizi rezil ettiler utanmadan para istediler bunlara verileceğine zamanında keşke bu branşlara harcansaydı keşke..Umarım devlet dopingçi atlet lrre verdiği desteği bunlarada verir maddi manevi olarak
Keşke verse 1gram acımam devletin verdiği paraya ama dopingli atletlere dünyanın parasını verdi bu devlet hemde acıklanan paranın fazlasını onlarda gittiler antrenörlerinle evlendiler bir dobingle hayatlarını kurtardılar bunlar bana koyuyorVala kardeşim verirmi bilmem ama en büyük destekci bu konularda Turkcell ve Türkhavayolları gerisi başarı gelince reklam yapan tayfa yok erdoğan Sümeyye yi aradı vs haberleri ben bunlar kadar çıkarcı insanlar görmedim İnş bu desteklerin devamı misliyle gelir bundan sonrada devam eder inş bu ülkede milli takımı sömürenler aralar vs kaç milyon dolarlar ödendi bizi rezil ettiler utanmadan para istediler bunlara verileceğine zamanında keşke bu branşlara harcansaydı keşke..
Göz var nizam var veriyor da çay kaşığının ucuyla veriyor.Devlet destek veriyo ama
Forumda chat acikmiGöz var nizam var veriyor da çay kaşığının ucuyla veriyor.
Kapalı knkiForumda chat acikmi
Niye eskiden açıktıKapalı knki
Kapandı açılacak ama süresi belli değil bazı olaylar olmuştu vs vsNiye eskiden açıktı
kardeşimizle gurur duyduk ve tabii ki gönlümüzün birincisidirSessiz kalmayalım rakibinin kolu olduğu için koluyla uzanıp birinci oluyor ama Sümeyye bizim birincimiz bu nasıl kural arkadaş adaletsizlik gönlümüzün şampiyonu Sümeyye..