Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sümeyye Boyacı

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Sessiz kalmayalım rakibinin kolu olduğu için koluyla uzanıp birinci oluyor ama Sümeyye bizim birincimiz bu nasıl kural arkadaş adaletsizlik gönlümüzün şampiyonu Sümeyye..
Helal olsun be duygulanmamak elde değil

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
DÜŞÜNÜN KOLLARINIZ YOK SIRTÜSTÜ KAÇ METRE YÜZEBİLİRSİNİZ...
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda kadınlarda 50 metre sırtüstü kategorisinde 44.74'lük derecesiyle gümüş madalya alan milli yüzücü Sümeyye Boyacı AA muhabirinin soruların yanıtladı.

"Çok duygulandım. Karışık duygular içerisine girdim." ifadelerini kullanan Sümeyye, şunları kaydetti:

"Rakibim kolları olduğu için 3 salise ile birinciliği yakaladı. Ben cumhuriyet tarihimizin yüzmedeki ilk kadın dünya ikincisi oldum. Bu da benim için çok büyük bir gurur. Henüz 16 yaşındayken dünya ikincisi olabilmek benim için apayrı bir gurur. İnşallah çok daha güzel başarılar elde edeceğiz. Bayrağımızı yine dalgalandırdım."

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Umarım devlet dopingçi atlet lrre verdiği desteği bunlarada verir maddi manevi olarak

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Umarım devlet dopingçi atlet lrre verdiği desteği bunlarada verir maddi manevi olarak
Vala kardeşim verirmi bilmem ama en büyük destekci bu konularda Turkcell ve Türkhavayolları gerisi başarı gelince reklam yapan tayfa yok erdoğan Sümeyye yi aradı vs haberleri ben bunlar kadar çıkarcı insanlar görmedim İnş bu desteklerin devamı misliyle gelir bundan sonrada devam eder inş bu ülkede milli takımı sömürenler aralar vs kaç milyon dolarlar ödendi bizi rezil ettiler utanmadan para istediler bunlara verileceğine zamanında keşke bu branşlara harcansaydı keşke..

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Vala kardeşim verirmi bilmem ama en büyük destekci bu konularda Turkcell ve Türkhavayolları gerisi başarı gelince reklam yapan tayfa yok erdoğan Sümeyye yi aradı vs haberleri ben bunlar kadar çıkarcı insanlar görmedim İnş bu desteklerin devamı misliyle gelir bundan sonrada devam eder inş bu ülkede milli takımı sömürenler aralar vs kaç milyon dolarlar ödendi bizi rezil ettiler utanmadan para istediler bunlara verileceğine zamanında keşke bu branşlara harcansaydı keşke..
Keşke verse 1gram acımam devletin verdiği paraya ama dopingli atletlere dünyanın parasını verdi bu devlet hemde acıklanan paranın fazlasını onlarda gittiler antrenörlerinle evlendiler bir dobingle hayatlarını kurtardılar bunlar bana koyuyor

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Sessiz kalmayalım rakibinin kolu olduğu için koluyla uzanıp birinci oluyor ama Sümeyye bizim birincimiz bu nasıl kural arkadaş adaletsizlik gönlümüzün şampiyonu Sümeyye..
kardeşimizle gurur duyduk ve tabii ki gönlümüzün birincisidir
fakat kolu vardı kazandı diyerek kazanan kişiye haksızlık yapmayalım . Paralimpik (engelli ) olimpiyatları olduğuna göre kazanan kardeşimizinde mutlaka bir engeli- eksik uzvu vardır:(