- 17,162
- 6,128
- 113
Türkiye spor tarihinin gördüğü en kötü başkan Ali Koç olabilir Ahmet Nur Çebi kalk büyüğün geldi
Al birini vur ötekine ikisi de takımlarını rezil ettiTürkiye spor tarihinin gördüğü en kötü başkan Ali Koç olabilir Ahmet Nur Çebi kalk büyüğün geldi
Tabi ya dinlenmeden bi ton yol yaptılar hazırlandılar göstermelik sahaya çıktılar madem oynamicaksın niye yem atıyosun hiç çıkma gol geç gelse belki biraz daha oynicaklardışu gencecik çocuklara üzüldüm kimseye değil ayıp la bu nedir
Okanın oğluda olsa efso makara olurdu dhajdjjaÇift kale maç yapıyor Aslanlar biraz izleyelim
Kardeşim niye yapsın ki öyle şey mi olur prof bakcan maça biz şampiyonlar liginde eksik çokken serdar saatçıyla maça çıktık ajax paf takımı mı getirdi forvette neciple oynuyoduk rakip kaleciyi forvete mi aldı yapmasalardıKimse kusura bakmasın ben bir besiktasliyim.
Ben utandım Galatasaray as kadro cikmis ve Fenerbahçenin orada gençlerle oynayacağıni biliyorlar. Fenerbahçenin maçtan çekileceği belliyken tarftarlar hadi neyse geçiyorumda o Galatasaray yoneticileri futbolculari ayıp be ayip sevinmek nedir. Dünyaya rezil olmusuz şu hareketle rezilligin rezilligi yaşandı ayıptır yakışmadı Galatasaraya ve camiasına yazık çok yazık Allah belanı versin tff
Forumun huzurunu bozduğun için 2 gün banlısın @ShellacÇift kale maç yapıyor Aslanlar biraz izleyelim
İki gün banlisin, Ali Koç un dik duruşunu onemsemedinÇift kale maç yapıyor Aslanlar biraz izleyelim
La niye gençlerle cikiyonuz sanki Avrupa maçı yarın daha 4 gün var totosu yemedi alicigin ortalığı karıştırmaya calisiyorGalatasaray kupalar ve şampiyonluklar için eğilip bükülen, şampiyonluk için kendisinden 40 yaş küçük siyasilere yanağını sıktıran bir başkana sahip olan, Fenerbahçe U-19 takımına karşı kupayı almak garanti olsun diye A takımla maça çıkan zavallı bir camiadır. Hükmen yeniliriz ama hükmedenlere yenilmeyiz.