Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süper Ligdeki VAR Şikesi

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
tostlar bugün açık verdiler bilmiyorum izleyeniniz oldu mu antep - rize maçında rizenin attığı gol pozisyonun ardından gösterildiğinde net bi şekilde ofsayt değildi. gol VAR'dan döndü ve ancak aradan 2-3 dakika geçtikten sonra VAR görüntüsü geldi. resmen görüntüyle oynayıp rizeli uşağı çizginin biraz önüne almışlardı yav bizi fena dürtüyorlar haberimiz yok

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
tostlar gülüyorsunuz ama hayal görmüyorum alt bitirdiler 2 maçı da yav neyse inanmayan inanmasın

Sportik99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
29
28
tostlar bugün açık verdiler bilmiyorum izleyeniniz oldu mu antep - rize maçında rizenin attığı gol pozisyonun ardından gösterildiğinde net bi şekilde ofsayt değildi. gol VAR'dan döndü ve ancak aradan 2-3 dakika geçtikten sonra VAR görüntüsü geldi. resmen görüntüyle oynayıp rizeli uşağı çizginin biraz önüne almışlardı yav bizi fena dürtüyorlar haberimiz yok
kesinlikle katılıyorum . rizenin attığı golde ofsayt yoktu. bu varcılar içerde ne yaşıyor merak ediyorum

Sportik99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
29
28
Oh be paranoid şizofreni değilmişim goruyosun di mi olanları aga
aynen dostum galatasarayla rizeye kg onayıp güzel bir mevla alacaktım golü vardan yok ettiler. 50 kere durdurup izledim yok abi ofsayt falan. sağlık olsun dedik yapıcak birşey yok.

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
570
93
Peki Antalya GS maçı, Antalya'nın attığı golde top net bir şekilde çizgiyi geçtikten sonra oyun alanının dışından içeri giriyor ve sonrasında gol oluyor. Var odasındaki lovuklar ne yapıyor anlamış değilim. Gözleri kör sanırım o golü nasıl verdiler. Gözümüzün içine baka baka şike yapıyorlar resmen.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Peki Antalya GS maçı, Antalya'nın attığı golde top net bir şekilde çizgiyi geçtikten sonra oyun alanının dışından içeri giriyor ve sonrasında gol oluyor. Var odasındaki lovuklar ne yapıyor anlamış değilim. Gözleri kör sanırım o golü nasıl verdiler. Gözümüzün içine baka baka şike yapıyorlar resmen.
Galiba her sene şike yapılıyordu var gelince işler ayyuka çıkmaya başladı

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,012
113
Madrid maçında gol çıkmadı be lanet olsun 1.5 üst 1.14 den ekledim son maçtı bu nasıl iş

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
VAR ın çıkma amacının şike olduğunu yeni mi anlıyorsunuz dostlar . VAR ı bulan adam kim ? bunu öğrenmek gerekir . hangi site sahipleri hangi anlaşmalar ile veriyor bu sistemi . Türkiye ye kim getirdi ona bakmak lazım . türkiyeye getiren adamın şuan ne iş yaptığına bakmak lazım . hakem heyetini kimin kurduğuna bakmak lazım. saygılarımla herkese

Sportik99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
29
28
ilkte senin gibi düşünüyordum fakat tekrar izlersen az bir kısmı içerde kalıyor topun. topun bütün kısmı dışarda olması gerek. ben var oynadım işime gelirdi kendi kendime yok dışarda dedimde tekrar izleyince topun az bir kısmı çizgide kaldığı gözüküyor

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,286
626
113
Bizim takımlar ve Rus takımları ni gördüğünüz yerde kaçın kesinlikle oynamayın Papua Yeni Gine takımları bile bunlardan haysiyetli top oynuyor.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Ah tostum bu vari cikaranin futbolu katlettiler gol olunca bile sevinemiyoruz acaba ah ne tostum üzme tatlı canını

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Adliye binalarına Adalet Sarayı yazan bir toplumda kimden medet umuyoruz? Sarayda adalet mi olur, hiçbir Allah'ın kulu da çıkıp bu rezalet hakkinda kelam etmez.Saray da kim yaşar ? Kral , padişah gibi ülkeyi tek elden yöneten kişi değil mi? Peki adalet sarayı ne anlama geliyor!! Bu ülkede bir köle olduğunuzu asla unutmayın! Ve bunların peteginden bir parmak bal bile almayacağız , zırnık koklatmayacaklar. Bunu artık arkası açıkta kalan Makak maymunları bile anladi.